KAMINI NA PELETI

НЕ ДОЗВОЛЕТЕ СИ ДА БИДЕТЕ ИЗМАМЕНИ!

НЕ ДОЗВОЛЕТЕ СИ ДА БИДЕТЕ ИЗМАМЕНИ!

ПОРАДИ СЕ ПОГОЛЕМАТА ПОПУЛАРНОСТ НА ГРЕЕЊЕТО НА ПЕЛЕТИ, А СО ЦЕЛ ДА ОСТВАРАТ ШТО ПОГОЛЕМА ПРОДАЖБА И ПРОФИТ, НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР СЕ ПОЈАВИЈА НАШИ ДОМАШНИ ТРГОВСКИ ФИРМИ КОИ ГО ЗЛОУПОТРЕБУВААТ СЛОГАНОТ “БОСАНСКИ КОТЛИ НА ПЕЛЕТИ”.

СЛОГАН КОЈА ПОРАДИ ИЗВОНРЕДНИОТ КВАЛИТЕТ НА THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ, КАКО И ЗАРАДИ НАШАТА ЦЕЛОСНА ПОСВЕТЕНОСТ И ОДЛИЧНИОТ СЕРВИС СТАНА ПОПУЛАРЕН СИНОНИМ ЗА КВАЛИТЕТЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР.

НО, ПРОИЗВОДИТЕЛОТ НА КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX ОД ГРАДОТ ЈАЈЦЕ ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА Е ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН “ОРИГИНАЛЕН”, ПОВЕЌЕ ОД 10 ГОДИНИ ДОКАЖАН СО СВОЈОТ ВРВЕН КВАЛИТЕТ, КОЈ ИЗРАСНА ВО ЕВРОПСКИ БРЕНД, СО ВИСОКИ ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ И ПРЕСТИЖНИ ЕВРОСПКИ И СВЕТСКИ СЕРТИФИКАТИ ЗА КВАЛИТЕТ.

А НИЕ “ТЕХНО АУТО” ЧУВСТВУВАМЕ ГОЛЕМО ДОСТОИНСТВО ШТО ПОВЕЌЕ ОД 7 ГОДИНИ СМЕ ЕДИНСТВЕНИ ОВЛАСТЕНИ УВОЗНИЦИ И СЕРВИСЕРИ НА БРЕНДОТ THERMOFLUX ЗА МАКЕДОНИЈА И ЕДНИ ОД ПРВИТЕ КОИШТО ГО “ДОНЕСОА” ГРЕЕЊЕТО НА ПЕЛЕТИ ВО МАКЕДОНИЈА.
ОСВЕН ПРОДАЖБА ИМАМЕ И КОМПЛЕТЕН И ДОКАЖАН СЕРВИС, А НАШИТЕ СЕРВИСЕРИ СЕ ОБУЧЕНИ ВО САМАТА ФАБРИКА THERMOFLUX И ПОСЕДУВААТ СЕРТИФИКАТИ ЗА УСПЕШНО ЗАВРШЕНА ОБУКА.

ИАКО ВЕЌЕ ДОКАЖАН СО КВАЛИТЕТОТ НА СВОИТЕ ПРОИЗВОДИ, THERMOFLUX, ПОСТОЈАНО ВЛОЖУВА ВО УСОВРШУВАЊЕ НА КОНСТРУКЦИЈАТА И КАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ.

ДРУГИ ФИРМИ И ФАБРИКИ СЕ ОБИДУВААТ ДА ГИ КОПИРААТ THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ, НО СИТЕ ТИЕ СЕ САМО ТОА, КОПИИ НА ОРИГИНАЛОТ И ДЕЛЕКУ СЕ ОД КОНСТРУКЦИЈАТА И ПЕРФОРМАНСИТЕ КОИ ШТО ГИ ИМААТ THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ, А ВОЕДНО НЕ ГИ ПОСЕДУВААТ НИТУ ПРЕСТИЖНИТЕ СЕРТИФИКАТИТЕ КОИШТО ГИ ИМА THERMOFLUX.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО И ИМ БЛАГОДАРИМЕ НА СИТЕ НАШИ ДОСЕГАШНИ И ИДНИ КУПУВАЧИ НА КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ ОД БРЕНДОТ THERMOFLUX, ВАШИТЕ ИСКРЕНИ ПОФАЛБИ И ВАШЕТО ЗАДОВОЛСТВО ОД КОРИСТЕЊЕТО НА ИСТИТЕ Е ОНА ШТО НЕ МОТИВИРА ДА БИДЕМЕ УШТЕ ПОДОБРИ ВО НАШАТА КОМПЛЕТНА УСЛУГА И ГРИЖА ЗА ГРЕЕЊЕТО НА ВАШИТЕ ДОМОВИ ИЛИ ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ.

СО ПОЧИТ,
ТЕХНО АУТО

Повеќе информации на:
http://tehnoauto.com.mk/
тел. 02 2463 333
моб. 071 322 505 / 070366930