TEHNO AUTO, повеќе од 27 години неуморно работи во областа на греење и климатизација, имајќи богата референца и илјадници задоволни купувачи.

TEHNO AUTO Ви нуди се од опрема за греење на Вашиот дом или деловен објект. Генерални увозници сме за многу водечки брендови од областа на греење и климатизација.

Сите производи од нашиот продажен програм се со врвен квалитет и поседуваат сертификати од реномирани  Европски и Светски Институти за потврда на квалитетот и перформансите. Целокупната наша продажна палета ќе ги задоволат и најпрефинетите вкусови, а воедно нудиме одлични цени на целиот наш асортиман.

За изведба / продажба на комплетна инсталација за греење одобруваме специјален попуст на целокупната понуда.

Освен продажба на опрема за греење и климатизација нудиме и висококвалитетна инжињерска услуга и применето знаење на целиот наш тим, кој е секогаш расположен да одговори на сите Ваши барање и да Ви даде најдобра можна услуга и решение за потребите на греење на Вашиот објект.

Наш приоритет и мото е : ЦЕЛОСНО ЗАДОВОЛСТВО НА НАШИТЕ КУПУВАЧИ, СЕКОГАШ.

ГРЕЕЊЕ-GREENJE-OPREMA ZA GREENJE-PARNO GREENJE

TEHNO AUTO овозможува СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ НА КОМПЛЕТНА ИНСТАЛАЦИЈА ЗА ГРЕЕЊЕ – ОПРЕМА ЗА ГРЕЕЊЕ на Вашиот објект која може да вклучува:

  • THERMOFLUX КОТЕЛ ИЛИ ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ И ПЕРФОРМАНСИ, ИНОВАТИВНА КОНСТРУКЦИЈА, НАПРЕДЕН АВТОМАТСКИ СИСТЕМ
  • РАДИЈАТОРИ – УБЕДЛИВО НАЈКВАЛИТЕТНИ РАДИЈАТОРИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР. PEKPAN ПАНЕЛНИТЕ РАДИЈАТОРИ, ВРВЕН КВАЛИТЕТ И ЕСТЕТИКА, СОЗДАДЕНИ ДА ВЕ СЛУЖАТ СО ГЕНЕРАЦИИ
  • ЦЕВНА ИНСТАЛАЦИЈА ЗА ТОПЛОВОДНО ГРЕЕЊЕ. АЛУПЛАСТ ЦЕВКИ ИЛИ БАКАРНИ ЦЕВКИ. КОМПЛЕТЕН ФИТИНГ И ВЕНТИЛИ. ТЕРМОСТАТСКИ ВЕНТИЛИ.
  • ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ БОЈЛЕРИ ЗА САНИТАРНА ТОПЛА ВОДА, СО ПРИКЛУЧОК ЗА ПАРНО ИНСТАЛАЦИЈА И / ИЛИ ПРИКЛУЧОК ЗА ИНСТАЛАЦИЈА СО СОЛАР

 

Нудиме широка палета на врвна опрема за греење, како и опрема за климатизација. Изборот е Ваш, а ние можеме да Ви помогнеме со нашата стручност да го одберете она што би било најдобро и најприкладно за опремување на Вашиот објект.

Од првичниот контакт па до целосна реализација ги следиме Вашите потреби со посебно внимание. Нашиот тим е секогаш целосно достапен и посветен да Ви понуди најдобра услуга.

Воедно, што е многу важно, би сакале да напоменеме дека нудиме и комплетен стручен сервис и резервни делови за сите производи од нашиот продажен програм.

 

TEHNO AUTO во соработка со Банките нуди многу поволни опции за финансиско олеснување.

 

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ВЕ ПОКАНУВАМЕ ДА НЕ ПОСЕТИТЕ ВО КАНЦЕЛАРИИТЕ И ИЗЛОЖБЕНИОТ САЛОН НА ТЕХНО АУТО ВО СКОПЈЕ.