ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ

Tehno Auto vonsezonski popust na oprema za greenje

ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ КОЕ НИКОГАШ НЕМА ДА ВЕ ИЗНЕВЕРИ 🔥
МАКСИМАЛНО ЕФИКАСНО И ЕКОНОМИЧНО, ЧИСТО И СИГУРНО.
ГРЕЕЊЕТО НА ПЕЛЕТИ СО THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ, ЌЕ ВИ ПРЕТСТАВУВА ВИСТИНСКО ЗАДОВОЛСТВО И ЌЕ ВЕ СЛУЖИ СО ГЕНЕРАЦИИ.

🏡 РАСПОЛАГАМЕ СО СЕ ОД ОПРЕМА ЗА ГРЕЕЊЕ, А ЗА КОМПЛЕТ ИНСТАЛАЦИЈА ЗА ГРЕЕЊЕ, НА ПРИМЕР, КОТЕЛ ИЛИ КАМИН НА ПЕЛЕТИ И РАДИЈАТОРИ ОДОБРУВАМЕ ЕКСТРА ПОПУСТ НА ОПРЕМАТА ЗА ГРЕЕЊЕ.

НИЕ, ТИМОТ НА TEHNO AUTO СО НАШЕТО ПОВЕЌЕ ОД 27 ГОДИНИ ИСКУСТВО ВО ОБЛАСТА НА ГРЕЕЊЕ, ЦВРСТО СТОИМЕ ЗАД СИТЕ НАШИ ВЕТУВАЊА 👍

THERMOFLUX Котлите и Камините на пелети би биле следен најдобар пријател на Вашиот дом, кој ќе Ве грее и успокојува, ќе Ви штеди и никогаш нема да Ве изневери.

Убедливо најдобри котли и камини на пелети на Македонскиот пазар, активно го работиме и застапуваме реномираниот бренд THERMOFLUX од 2010 година и сме едни од првите коишто во Македонија го донесовме греењето на пелети.

Проверете зошто сите зборуваат дека, кога станува збор за греење на пелети, докажано најдобри се Босанските Котли и Камини на пелети THERMOFLUX.

TEHNO AUTO Ви обезбедува високо професионална услуга и техничка поддршка. Како при изборот на најсоодветен THERMOFLUX Котел или Камин на пелети, така и во постпродажниот период.

Потврдуваме 5 Години гаранција на THERMOFLUX Котлите и Камините на пелети, бесплатен транспорт и пуштање во работа на котелот / каминот, како и Ваша детална обука за ракувањето со нив и со нивната комплетна автоматика.

TEHNO AUTO се грижи за сите свои купувачи, имаме комплетен професионален сервис и резервни делови. Врвна услуга за 100% задоволни корисници, како во така и вон гарантниот рок.

За повеќе информации Ви стоиме на располагање на нашите контакт телефони:
тел. 02 2463 333
моб. 071 322 506 / 070 366 940

Ви благодариме на довербата.

Со почит,
ТЕХНО АУТО – Греење и климатизација

Неколку директни линкови до нашиот website од Котлите и Камините на пелети THERMOFLUX:

http://tehnoauto.com.mk/kamini-na-peleti-thermoflux-interio/
http://tehnoauto.com.mk/kotli-na-peleti-thermoflux-pelling/
http://tehnoauto.com.mk/kotli-interio-22kw-2/