КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX

НЕПОВТОРЛИВА МОЖНОСТ! СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ НА КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ ОД РЕНОМИРАНИОТ БРЕНД THERMOFLUX.
*ПЛУС ПОПУСТИ И НА ЦЕЛИОТ НАШ ПРОДАЖЕН ПРОГРАМ ЗА ГРЕЕЊЕ, ЗА КОМПЛЕТНА ИНСТАЛАЦИЈА ЗА ГРЕЕЊЕ ВО ВАШИОТ ДОМ ИЛИ ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ.

Котел PELLING 25 kW ……..101.535 ден. со ДДВ

Котел PELLING 35 kW ……..115.185 ден. со ДДВ

Котел PELLING 40 kW ……..122.325 ден. со ДДВ

Котел PELLING 50 kW ……..134.925 ден. со ДДВ

Котел PELLING 75 kW  ……..183.120 ден. со ДДВ

Котел PELLING 100 kW ……..210.945 ден. со ДДВ

Котел ECOLOGIC 35 kW ……184.695 ден. со ДДВ

Котел INTERIO 22 kW ……….92.400 ден. со ДДВ

Камин (Печка) INTERIO 14 kW ……….75.810 ден. со ДДВ

Камин (Печка) INTERIO 20 kW ……….82.110 ден. со ДДВ

 

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА ШАНСАТА НА ПОЧЕТОК ОД ОВАА ЗИМА ПО НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ ДА СИ ОБЕЗБЕДИТЕ ТОПЛИНА И КОМФОР ВО ВАШИОТ ДОМ КОИ ЌЕ ТРААТ СО ГЕНЕРАЦИИ!
ЗА НАШИТЕ КУПУВАЧИ НА КОТЛИ И ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ ГАРАНТИРАМЕ ПЕЛЕТИ ВО ТЕКОТ НА ЦЕЛАТА ГОДИНА.

СО СЕКОЈ КУПЕН КОТЕЛ ИЛИ КАМИН (ПЕЧКА) НА ПЕЛЕТИ СЛЕДИ ПОПУСТ И НА ПЕЛЕТИТЕ.

ПОПУСТОТ НА ПЕЛЕТИ НЕ Е ЕДНОКРАТЕН, СО ПОКАЖУВАЊЕ НА ИСПРАТНИЦА ИЛИ ФАКТУРА ЌЕ ИМАТЕ ПОПУСТ И ВО НАРЕДНИТЕ ГОДИНИ.

ПУШТАЊЕТО НА THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ ВО РАБОТА, КАКО И ВАШA ОБУКА ЗА НИВНО КОРИСТЕЊЕ И ОБУКА ЗА РАБОТАТА НА АВТОМАТИКАТА Е ГРАТИС ОД НАША СТРАНА.
РАСПОЛАГАМЕ СО КОМПЛЕТЕН СЕРВИС ЗА КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ И ИМАМЕ 24 ЧАСОВНА ПОДДРШКА ЗА КОРИСНИЦИТЕ, А СЕКОГАШ НА ЛАГЕР ГИ ИМАМЕ СИТЕ РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА НИВ.

ДОПОЛНИТЕЛНА КОРИСНА ИНФОРМАЦИЈА:
КОТЛИТЕ НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX PELLING СО МАЛА АДАПТАЦИЈА МОЖАТ ДА РАБОТАТ И НА ГАС.

THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ (ПЕЧКИТЕ) НА ПЕЛЕТИ СО СВОИТЕ ВРВНИ ПЕРФОРМАНСИ И ТЕХНОЛОГИЈА НА ИЗРАБОТКА ВЛЕГУВААТ ВО ЛИСТИТЕ НА СУБВЕНЦИОНИРАНИ КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ ВО МАКЕДОНИЈА И ВО СИТЕ ЕВРОПСКИ ЗЕМЈИ.
– Голема сертифицирана ефикасност од 92% до 94%.
– Суфистициран Автоматски Систем кој Ви овозможува максимална заштеда.
– Сертификати од најреномирани Европски Институти: TÜV THÜRINGEN (Technische Universität Wien), TUV NORD, ISO, DIN Sertifikat и CE.
Највисока европска и светска класа за квалитет, престижната КЛАСА 5.
– Класа на висока енергетска ефикасност А+.
– Максимален степен на безбедност.
– Прекрасна естетика.
– Лесно (user friendly ) одржување и користење.
– Задоволување на најстрогите еколошки критериуми, нема никакво испуштање на штетни гасови и честици во воздухот.

тел. 02 2463 333
моб. 071 322 505 / 071 322 506

Ви благодариме на довербата.

Со почит,
ТЕХНО АУТО – Греење и климатизација

 

ПЕЛЕТИ