ЕКСКЛУЗИВНО ВО ТЕХНО АУТО! ГРАНТ СУБВЕНЦИИ (ПОВРАТ НА ИНВЕСТИЦИЈА) ОД 15% ДО 20% ЗА ОПРЕМА ЗА ГРЕЕЊЕ

СУБВЕНЦИИ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ И ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ!

МОЖНОСТ КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА!

Програмата за Финансирање на Зелената Економија (GEFF) на Европската Банка за Обнова и Развој, обезбедува финансии за домаќинствата кои обезбедуваат енергетска ефикасност и енергетски обновливи производи и услуги за земјите во Западен Балкан меѓу кои и Македонија.

Финансирањето со GEFF се одвива преку локалните Финансиски институции, кои ја користат кредитната линија да ги финансираат заемобарателите.

Производите на ТЕХНО АУТО спаѓаат во технологиите кои ги исполнуваат стандардите за финансирање според GEFF во Македонија. Имено се работи за Котлите и печките на пелети THERMOFLUX кои се со над 94% искористеност на енергенсот како и топлинските пумпи RHOSS со COP ≥4,3.

Искористете ги поволните ЕКО кредити за унапредување на енергетската ефиксност во Вашите домаќинства.

Програмата вклучува финансирање на енергетски ефикасните производи како и трошоци за инсталацијата. Успешните проекти добиваат грант поврат на средства од 15% до 20% од инвестираната вредност!

За повеќе информации Ви стоиме на располагање на нашите контакт телефони:
моб. 071 257 086

Канцеларија: мобилен тел. 070 228 600
фиксен тел. 02 2463 333

Ви благодариме на довербата.
Со почит,
ТЕХНО АУТО – Греење и климатизација

 

ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ НА КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX НА 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА

ЕКСКЛУЗИВНО!  ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ И ПОПУСТИ 

TEHNO AUTO и THERMOFLUX – СЕКОГАШ НА ВАША СТРАНА. 👍
ОБЕЗБЕДЕТЕ СИ ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ, ОTСЕГА И СО МОЖНОСТ ЗА ОТПЛАТА И ДО 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА.✨
ЗА ДА ИМ ИЗЛЕЗЕМЕ ВО ПРЕСРЕТ НА ВАШИТЕ БАРАЊА ЈА КРЕИРАВМЕ ОВАА МОЖНОСТ ЗА РАСТЕРЕТУВАЊЕ НА ИНВЕСТИЦИЈАТА ЗА ГРЕЕЊЕ.

TEHNO AUTO, повеќе од 27 Години е генерален увозник на голем број реномирани брендови.

Ви нудиме комплетна високо квалитетна опрема за греење, како и бесплатна врвна инжинерска услуга за изработка на детален проект и конкретна понуда за греење на Вашиот дом или деловен објект.

TEHNO AUTO Секогаш се грижи за своите купувачи, располагаме со наш сопствен професионален сервис за Котлите и Камините на пелети.

Нашите сервисери се детално обучени и поседуваат сертификат од фабриката THERMOFLUX.

За повеќе информации Ви стоиме на располагање на нашите контакт телефони:
моб. 071 257 086 // 071 322 506 // 070 366 940
Канцеларија: мобилен тел. 070 228 600 ;
фиксен тел. 02 2463 333

А воедно Ве покануваме да не посетите во нашите канцеларии и изложбен салон во населба Аеродром – ТЦ “Три Бисери”.
Ви благодариме на довербата.
Со почит,
ТЕХНО АУТО – Греење и климатизација

Vonsezonsi ceni na 12 rati bez kamata