КОМПЛЕТНИ РЕШЕНИЈА ЗА ГРЕЕЊЕ, ЛАДЕЊЕ, КЛИМАТИЗАЦИЈА И ВЕНТИЛАЦИЈА

Актуелно

TEHNO_AUTO_PELETI_VONSEZONSKI CENI
Certop_9001-COeng

TEHNO AUTO ISO 9001:2008

Në  06.10.2016 TEHNO AUTO  e ka zbatuar sistemin e Menaxhimi…
СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ НА ЦЕНИ ЗА ОПРЕМА ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ

ZBRITJE SPECIJALE PËR NGROHJE QENDRORE

/
TEHNO AUTO ju ofron pajisje e ngrohjes qendrore për shtëpi…

КОТЛИ НА ПЕЛЕТИ ОД НАЈВИСОКА КЛАСА PELETI

PELETI. PELETI CENA. PARNO GREENJE NA PELETI C

THERMOFLUX PELLING 2018

КОТЛИ НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX PELLING

ENA. OPREMA ZA GREENJE. OPREMA ZA PARNO.

Kotli na peleti THERMOFLUX ECOLOGIC Rang od 25kW do 55kW 2

КОТЛИ НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX ECOLOGIC


BAFA Liga Germanija Potvrda za Kvalitet

BAFA ГЕРМАНИЈА ПОТВРДА ЗА КВАЛИТЕТ

РАДИЈАТОРИ  RADIJATORI – PANELNI RADIJATORI

RADIJATORI VO MAKEDONIJA - PANELNI RADIJATORI - TEHNO AUTO Skopje

PEKPAN – РАДИЈАТОРИ СО НАЈВИСОК КВАЛИТЕТ

RADIJATORI. RADIJATORI, MAKEDONIJA, CENA. PANELNI RADIJATORI. PARNO GREENJE NA PELETI. OPREMA ZA PARNO

КОТЛИ НА ДРВА

ТОПЛИНСКИ ПУМПИ, ЧИЛЕРИ

ГОРИЛНИЦИ / БРЕНЕРИ НА ТЕЧНО ГОРИВО, ГОРИЛНИЦИ НА ГАС, КОМБИНИРАНИ ГОРИЛНИЦИ

ПРОПРАТНА ПОТРЕБНА ОПРЕМА ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ. АЛУПЛАСТ И БАКАРНИ ЦЕВКИ, ВЕНТИЛИ, ФИТИНГ. ЕКСПАНЗИИ. БОЈЛЕРИ