TEHNO_AUTO_PELETI_VONSEZONSKI CENI

ЕСЕНСКИ ЦЕНИ НА ПЕЛЕТИ

Certop_9001-COeng

TEHNO AUTO ISO 9001:2008

Në  06.10.2016 TEHNO AUTO  e ka zbatuar sistemin e Menaxhimi i cilësisë në përputhje me standardin ndërkombëtar ISO 9001:2008 në fushën e “Shitje e pajisjes së ngrohjes, ftohjes, klimatizimit dhe ventilimit.

TEHNO AUTO ISO 9001:2008

СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ НА ЦЕНИ ЗА ОПРЕМА ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ

ZBRITJE SPECIJALE PËR NGROHJE QENDRORE

TEHNO AUTO ju ofron pajisje e ngrohjes qendrore për shtëpi ose objekti zyrtar tuaj. Jemi importues gjeneral e shumë brende e ngrohjes dhe klimatizimi. Të gjitha produkte janë me cilësi të lartë dhe me çmime të mira. Gjithashtu aprovojmë zbritje e çmimit për pajisjen e ngrohjes.

ZBRITJE SPECIJALE PËR INSTALIM KOMPLET që mund të përfshirë:
THERMOFLUX KALDAJË OSE KAMIN ME PELET ME CILËSI DHE PERFORMACA TË LARTA, KONSTRUKCION INOVATIV, AUTOMATIKA E PËRPARME.
RADIJATORË – ME CILËSI SHUMË MË TË LARTË E TREGUN E MAQEDONISË. PEKPAN RADIJATORËT PANEL , CILËSI DHE ESTETIKË TË LARTË, E KRIJUAR PËR TË SHËRBYER ME GJENERATË TË TËRA.
INSTALIME TUBORE PËR SISTEMIN E NGROHJES QENDRORE, TUBA ALUPLASTI OSE BAKRI. FITINGU DHE VENTILE.
BOJLERE ME CILËSI TË LARTË PËR UJË SANITARË E NGROHTË, ME LIDHJE NË INSTALIMIN QENDROR / OSE SOLAR.

PËR MË SHUMË INFORMATA JU FTOJMË NË ZYRAT TONA DHE NË SALLONI EXPOZITËS NË SHKUP.