EcoChip 150kW and 300kW

THERMOFLUX Logo Vektorsko 3

pellet_sjecka

Kaldaja Ecochip është e kushtuar për të djegur copëza druri dhe pelet. Këto lënda djegëse janë rinovuese dhe përdorimi i tyre siguron kursime të mëdha.

PËRPRIME:

-PËRPARIM I THJESHTË

-ZËNË HAPËSIRË TË VOGËL DHE MUNDËSOJNË QASJE E LEHTË

-KONSUMIM I ULËT TË ENERGJENSIN

-PËRDORIM MAKSIMAL PAVARËSISHT NGA SHKALLË E PUNIMIT

-TË PËRPUNUARA NGA MATERIJALE ME CILËSI TË LARTË

-EMISIONE TË ULËTA

Përparime të tjera:

  • E kushtuar për të djegur copëza druri dhe pelet
  • Rregullim automatic
  • Çmimi i ulët të energjensin
  • Pastrim automatic
  • Përdorim i thjeshtë
  • Kursim i madh me përpjekje minimale