Sorry, this entry is only available in Maqedonisht. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Csen-Hcen

Касетни вентилоконвектори во 16 различни големини за 2 и 4 цевен систем, со далечинска инфраред команда или за нормален термостат за монтажа на ѕид.
Носечката структура е направена од цврст галванизиран метален лим кој на 4 агли е појачан со држачи за полесна монтажа на плафонот. Термичката и звучна изолација е полистирен додека надворешната изолација е од затворени ќелии. Инсталацијата е многу лесна и брза. Двете верзии 60×60 (CSEN) и 90×90 (HCEN) се оспособени за инсталација на приклучок со жалузина за свеж воздух (со кружни или правоаголни облици припремени (перфорирани) на лимот.

• 8 големини
• 4 верзии за инсталирање
• Капацитет на ладење: 1,09 ÷ 10,50 kW
• Капацитет на греење(50°):1,55 ÷ 12,00 kW
• Капацитет на греење(70°): 2,59 ÷ 19,89 kW
• Проток на воздух: 255 ÷ 1.274 m3/h

Надворешен линк

Сертификат

Сертификат