Adresë

TC “13 Noemvri” nr. 9a, lok. 16
Skopje, Macedonia

Kohë pune

е hënë-e premtë. 8:00-16:00

e shtunë. 08:30 – 13:30

tel/fax
++ 389 2 2463 333

++ 389 70 228 600

contact@tehnoauto.com.mk

ognenka@tehnoauto.com.mk

Ngrohje me pelet

Ognenka Georgievska   ++389  71 257 086

Ngrohje dhe klimatizim 

Angel Mitevski ++389 70 366 940

Mbështetje teknike 

Sasho Angeleski ++389 70 366 930

Ivica Mircevski   ++389 72 247 023


mrki@tehnoauto.com.mk