l7

Fabrika Pekpan është krijuar në vitin 1969. Rezultati i përvojës shumëvjeçare janë radiatorët panel të cilat quhen “Titan mes radiatorëve panel”

Radiatorët janë përpunuar me proces I automatizuar sipas standardeve evropiane CE, EN 442, GOST-R, UKR SEPRO, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, TSE.

Radiatorët do të ju magjepsojnë me efikasiteti I tyre dhe metodat e prodhimit.

  • Fuqi të madhe nxehtësie që vjen nga dizajni i përsosur dhe sipërfaqja e konvektorët
  • Komora e ujit modern 33,3mm
  • Sipërfaqe e prodhuar me teknologji nano që siguron mbrojtja kundër-korrozioni
  • Temperaturë maksimal deri më 110°С
  • 4 х Р 1/2” konektorë

Çdo radiator vjen me komplet për lidhje falas e përbërë nga: ventil ajri, mbajtëse, vidhë.

Radiatorët prodhohen me 5 lartësi të ndryshme: 300mm-400mm-500mm-600mm-900mm

27 gjatësi të ndryshme nga 400mm – 3000mm

  • Të rezistueshme nga presioni I lartë
  • Presion i testuar 13bar
  • Presion I punës 10bar
  • 10 vite garanci
90/70oS 75/65oS lartësi gjatësi
PEKPAN 600×400 896 W 705 W 600 400
PEKPAN 600×600 1343 W 1057 W 600 600
PEKPAN 600×800 1791 W 1409 W 600 800
PEKPAN 600×1000 2239 W 1762 W 600 1000
PEKPAN 600×1200 2687 W 2114 W 600 1200
PEKPAN 600×1400 3135 W 2466 W 600 1400
PEKPAN 600×1600 3582 W 2818 W 600 1600
PEKPAN 600×1800 4030 W 3171 W 600 1800
PEKPAN 600×2000 4478 W 3523 W 600 2000
PEKPAN 300×1200 1298 W 1037 W 300 1200
PEKPAN 300×2000 2164 W 1728 W 300 2000
PEKPAN 400×1400 1979 W 1582 W 400 1400
PEKPAN 400×2000 2827 W 2260 W 400 2000
PEKPAN 500×1000 1848 W 1457 W 500 1000
PEKPAN 500×1200 2218 W 1749 W 500 1200
PEKPAN 500×1400 2588 W 2040 W 500 1400
PEKPAN 500×1600 2957 W 2332 W 500 1600
PEKPAN 500×1800 3327 W 2623 W 500 1800
PEKPAN 500×2000 3697 W 2914 W 500 2000
PEKPAN 900×400 1099 W 872 W 900 400
PEKPAN 900×600 1648 W 1308 W 900 600
PEKPAN 900×800 2198 W 1744 W 900 800
PEKPAN 900×1000 2747 W 2179 W 900 1000
PEKPAN 900×1200 3297 W 2615 W 900 1200

düzlem yüzey Standart-4 OK
Flat Panel Radiator                                                                        Compact Panel Radiator
Standart-3 OK Standart-3
Hygienic Panel Radiator                                                                Flat Panel Radiator

Katalog

PEKPAN katalog i ri

Pekpan-Çertifikatë-Iso-90001

Рekpan-Çertifikatë-Iso-14001

Pekpan-Çertifikatë-ohsas-18001

Рekpan-Çertifikatë

Pekpan-Çertifikatë

Pekpan-Çertifikatë

Pekpan-Çertifikatë

Pekpan-Çertifikatë

Pekpan-Çertifikatë

Link