20-ecochip150-2-1456239422

EcoChip 150kW and 300kW

THERMOFLUX Logo Vektorsko 3

pellet_sjecka

Kaldaja Ecochip është e kushtuar për të djegur copëza druri dhe pelet. Këto lënda djegëse janë rinovuese dhe përdorimi i tyre siguron kursime të mëdha.

PËRPRIME:

-PËRPARIM I THJESHTË

-ZËNË HAPËSIRË TË VOGËL DHE MUNDËSOJNË QASJE E LEHTË

-KONSUMIM I ULËT TË ENERGJENSIN

-PËRDORIM MAKSIMAL PAVARËSISHT NGA SHKALLË E PUNIMIT

-TË PËRPUNUARA NGA MATERIJALE ME CILËSI TË LARTË

-EMISIONE TË ULËTA

Përparime të tjera:

 • E kushtuar për të djegur copëza druri dhe pelet
 • Rregullim automatic
 • Çmimi i ulët të energjensin
 • Pastrim automatic
 • Përdorim i thjeshtë
 • Kursim i madh me përpjekje minimale
1 reply
 1. Stojan
  Stojan says:

  PZU Dr Organdziski Stip
  Centar za In vitro oploduvanje
  http://www.organdziski.com

  Telefoni za kontakt
  070 368 761, 032 393 757, 070 368 560

  Ve molime da ni ispratite ponuda kotel za parno na peleti koj treba da ima kapacitet da zatopluva 750 kvadratni metri. Momentalno vo funkcija imame kotel od 55 kw na Ecospar koj nema kapacitet za taa kvadratura i sakame da go zamenime so pomoken kotel.

  Ve molime spored vaseto strucno mislenje da ni predlozite profesionalen kotel koj ke odgovara za nasite potrebi.

  Ako e vozmozno kotelot da ima avtomatsko cistenje.

  Ocekuvam brz odgovor od vasa strana, grejnata sezona zapocnuva naskoro.

  So pocit Dr Stojan Organdziski

Comments are closed.