Entries by Marina Pesova

ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ НА КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX

НЕПОВТОРЛИВА МОЖНОСТ! СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ НА КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ ОД РЕНОМИРАНИОТ БРЕНД THERMOFLUX + ИЗНЕНАДУВАЊЕ ОД ТЕХНОАУТО *ПЛУС ПОПУСТИ И НА ЦЕЛИОТ НАШ ПРОДАЖЕН ПРОГРАМ ЗА ГРЕЕЊЕ, ЗА КОМПЛЕТНА ИНСТАЛАЦИЈА ЗА ГРЕЕЊЕ ВО ВАШИОТ ДОМ ИЛИ ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ. Котел PELLING 25 kW ……..96.700 ден. со ДДВ Котел PELLING 35 kW ……..109.700 ден. со ДДВ […]

ЕКСКЛУЗИВНО ВО ТЕХНО АУТО! СУБВЕНЦИИ ДО 30.000 ДЕНАРИ+ЕКСТРА ПОПУСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ ВО ГОТОВО+МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ И ДО 12 РАТИ БEЗ КАМАТА+ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ НА ПЕЛЕТИ

НАЈНОВ ОГЛАС ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА КУПУВАЊЕ НА КОТЛИ И КАМИНИ (ПЕЧКИ) НА ПЕЛЕТИ. Сите подетални информации можете да ги прочитате на следниов линк: http://www.skopje.gov.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=10011&mid=482&tabId=1 ТЕХНО АУТО СЕ ВКЛУЧУВА ВО АКЦИЈАТА ЗА СУБВЕНЦИИ ОБЈАВЕНА ОД ГРАД СКОПЈЕ СО ПОСЕБЕН ПОПУСТ НА THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ. ОСВЕН НА КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ ОДОБРУВАМЕ И СПЕЦИЈАЛЕН […]

ЕКСКЛУЗИВНО ВО ТЕХНО АУТО! ГРАНТ СУБВЕНЦИИ (ПОВРАТ НА ИНВЕСТИЦИЈА) ОД 15% ДО 20% ЗА ОПРЕМА ЗА ГРЕЕЊЕ

СУБВЕНЦИИ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ И ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ! МОЖНОСТ КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА! Програмата за Финансирање на Зелената Економија (GEFF) на Европската Банка за Обнова и Развој, обезбедува финансии за домаќинствата кои обезбедуваат енергетска ефикасност и енергетски обновливи производи и услуги за земјите во Западен Балкан меѓу кои и Македонија. Финансирањето со GEFF се одвива преку […]

ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ НА КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX НА 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА

ЕКСКЛУЗИВНО! ✨ ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ И ПОПУСТИ ✨ TEHNO AUTO и THERMOFLUX – СЕКОГАШ НА ВАША СТРАНА. 👍 ОБЕЗБЕДЕТЕ СИ ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ, ОTСЕГА И СО МОЖНОСТ ЗА ОТПЛАТА И ДО 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА.✨ ЗА ДА ИМ ИЗЛЕЗЕМЕ ВО ПРЕСРЕТ НА ВАШИТЕ БАРАЊА ЈА КРЕИРАВМЕ ОВАА МОЖНОСТ ЗА РАСТЕРЕТУВАЊЕ НА ИНВЕСТИЦИЈАТА ЗА ГРЕЕЊЕ. TEHNO AUTO, повеќе […]

THERMOFLUX INTERIO 22kW нов модел

Почитувани, Чест ни е да Ви го претставиме новиот редизајниран модел на котелот THERMOFLUX INTERIO 22kW! Новиот модел се одликува со препознатлив дизајн и едноставност во употребата како и одржувањето. Со уште помали димензии во однос на претходниот, им пружа на коисниците можност за сместување и во најмалите простори. Вградената тробрзинска циркулациона пумпа Grundfos 25/6, […]

ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ

ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ КОЕ НИКОГАШ НЕМА ДА ВЕ ИЗНЕВЕРИ 🔥 МАКСИМАЛНО ЕФИКАСНО И ЕКОНОМИЧНО, ЧИСТО И СИГУРНО. ГРЕЕЊЕТО НА ПЕЛЕТИ СО THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ, ЌЕ ВИ ПРЕТСТАВУВА ВИСТИНСКО ЗАДОВОЛСТВО И ЌЕ ВЕ СЛУЖИ СО ГЕНЕРАЦИИ. 🏡 РАСПОЛАГАМЕ СО СЕ ОД ОПРЕМА ЗА ГРЕЕЊЕ, А ЗА КОМПЛЕТ ИНСТАЛАЦИЈА ЗА ГРЕЕЊЕ, НА ПРИМЕР, […]

TEHNO AUTO ISO 9001:2008

Почитувани, На 06.10.2016 ТЕХНО АУТО доби сертификат за успешна имплементација, примена и одржување на системот за управување со квалитет со согласност со барањата на меѓународниот стандард ISO 9001:2008 во подрачјето за “Продажба на опрема за греење, ладење, климатизација и вентилација” Tehno Auto Sertifikat ISO 9001:2008

НЕ ДОЗВОЛЕТЕ СИ ДА БИДЕТЕ ИЗМАМЕНИ!

НЕ ДОЗВОЛЕТЕ СИ ДА БИДЕТЕ ИЗМАМЕНИ! ПОРАДИ СЕ ПОГОЛЕМАТА ПОПУЛАРНОСТ НА ГРЕЕЊЕТО НА ПЕЛЕТИ, А СО ЦЕЛ ДА ОСТВАРАТ ШТО ПОГОЛЕМА ПРОДАЖБА И ПРОФИТ, НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР СЕ ПОЈАВИЈА НАШИ ДОМАШНИ ТРГОВСКИ ФИРМИ КОИ ГО ЗЛОУПОТРЕБУВААТ СЛОГАНОТ “БОСАНСКИ КОТЛИ НА ПЕЛЕТИ”. СЛОГАН КОЈА ПОРАДИ ИЗВОНРЕДНИОТ КВАЛИТЕТ НА THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ, КАКО И […]

СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ НА ЦЕНИ ЗА ОПРЕМА ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ

Техно Ауто Ви нуди комплетна опрема за Вашето греење притоа користејќи квалитетни производи, добра услуга и применето знаење на тимот се со цел задоволување на потребите на секој индивидуален корисник. За таа цел овозможуваме СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ ЗА ЦЕЛА ГРЕЈНА ИНСТАЛАЦИЈА на Вашиот објект кој вклучува:   КОТЕЛ ИЛИ ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ РАДИЈАТОРИ ЦЕВНА ИНСТАЛАЦИЈА ЗА ТОПЛОВОДНО ГРЕЕЊЕ […]

Котли на дрвена сечка и пелет EcoChip 150kW и 300kW

Топловодниот котел EcoChip 150 и 300 е предвиден за ложење на дрвена сечка и дрвен пелет. Овие горива спаѓаат во обновливи извори на енергија и нивното користење овозможува огромни заштеди. Системот на работа му овозможува на корисникот комфор при употреба, како и минимални обврски околу одржувањето. Котлите се опремени со автоматски полжав за внес на […]

EcoLogic автоматски котел на пелет

EcoLogic автоматски котел на пелет Специјално ложиште со температурно отпорен шамот Автоматско чистење на цевните изменувачи и ложишето Потполно искористување на енергенсот со минимална емисија на гасови LCD екран во боја, чувствителен на допир Поврзување со интернет и целосна контрола на котелот Чистење на котелот по 1000 kg потрошени пелети. Чистење на котелот еднаш годишно. […]

КОТЛИ НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX INTERIO

ПРОВЕРЕТЕ ЗОШТО СМЕ БРОЈ 1 НА ПАЗАРОТ ЗА ПЕЛЕТИ И КОТЛИ И ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ!  Греењето на пелети во моментов е апсолутен хит бидејќи е два пати поевтино од греењето на нафта и струја, а дури и до три пати поевтино од греењето на индустриска струја. Со нашите котли и печки на пелети заштедувате, а сте потполно стоплени […]