Peleti Tehno Auto vonsezonska cena

ПЕЛЕТИ

 • ПРОВЕРЕТЕ ЗОШТО СМЕ БРОЈ 1 НА ПАЗАРОТ ЗА ПЕЛЕТИ И КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ!
 • ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ, УБЕДЛИВО НАЈКВАЛИТЕТЕН ПЕЛЕТ НА ПАЗАРОТ, ИСКЛУЧИТЕЛНО КАЛОРИЧЕН, ПРОИЗВЕДЕН ОД ЧИСТО ДРВО СО ИЗЛУПЕНА КОРА!
  АКЦИЈА КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА:
 • SPARROW 205 ден. cо ДДВ за 1 вреќа;  Пелетите се висока EN А2 класа. АКЦИСКА ЦЕНА 193 ден. за 1 вреќа
 • ŠIŠARKA  205 cо ДДВ за 1 вреќа; EN A2 plus класа АКЦИСКА ЦЕНА 198 ден за 1 вреќа
 • ŠIŠARKA  225 cо ДДВ за 1 вреќа; EN A1 plus класа АКЦИСКА ЦЕНА 220 ден за 1 вреќа
 • DIK FAGUS 225 ден. со ДДВ за 1 вреќа;  EN А1 класа и специјално ги произведува фабриката за нас
  СО СЕКОЈ КУПЕН КОТЕЛ ИЛИ КАМИН (ПЕЧКА) НА ПЕЛЕТИ СЛЕДИ ПОПУСТ И НА ПЕЛЕТИТЕ.

  Задоволство ни е да Ви го претставиме, за прв пат на Македонскиот пазар, Висококвалитетниот Хрватски пелет ШИШАРКА, 100% БУКОВ ПЕЛЕТ.
  Пелет со извонредни карактеристики, кој се извезува за Италијанскиот и Австрискиот пазар.

  Сертифициран според најстрогите Европски стандарди (Analiza Catas ), со извонредни карактеристики: особено висока калорична вредност над 5,51 kWh/kg, исклучително низок остаток на пепел помал од < 0,78% и исклучително ниска влажност од само 5,96%.

 • Со нашата богата понуда на пелети од висока А Класа, почувствувајте ја вистинската моќност на дрвото.
 • Ви нудиме пелети од реномираните брендови: DIKFAGUS, SPARROW и SISARKA.
 • За наши купувачи на котли и печки на пелети ќе имаме привилегирана цена на пелетите цела сезона.
 • Пелетите се еколошки материјал, а во споредба со сите други горива се далеку покалорични и поисплатливи. Поради нивната голема топлинска моќност, како и поради потполно автоматското ракување со котлите и печките на пелети, греењето на пелети пружа огромен комодитет и комфор.
 • Пелетите кои ги продава ТЕХНО АУТО се со ВРВЕН КВАЛИТЕТ, ВИСОКА ТОПЛИНСКА МОЌНОСТ (КАЛОРИЧНОСТ) и МНОГУ НИЗОК СТЕПЕН НА ВЛАГА. ИЗРАБОТЕНИ ОД 100% ПРИРОДНО ДРВО БУКА КОЕ НЕ Е ХЕМИСКИ ТРЕТИРАНО.
 • Топлотна вредност 18 MJ/kg / Густина 1.12 kg/dm3 / Влага max 6-7% / Остаток на пепел max 0.5% / Пречник 5 – 6 mm / Должина 10-30 mm / Абразија max 2.3% / Категорија А1 и А2Плус / Сертификат EN PLUS ISO
 • Сертификати за пелет SISARKA:
 •  Peleti_Sisarka_Greenje_na_peleti_TEHNO_AUTO
 • Analisi_Catas Sisarka pelet
 • Sisarka pelet-Certificazione_en_plus

sertifikat SPARROW

Tehno Auto Kotli Pelling

АКЦИЈА КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА

НЕПОВТОРЛИВА МОЖНОСТ! СПЕЦИЈАЛНИ АКЦИСКИ ЦЕНИ НА КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ ОД РЕНОМИРАНИОТ БРЕНД THERMOFLUX.
*ПЛУС ПОПУСТИ И НА ЦЕЛИОТ НАШ ПРОДАЖЕН ПРОГРАМ ЗА ГРЕЕЊЕ, ЗА КОМПЛЕТНА ИНСТАЛАЦИЈА ЗА ГРЕЕЊЕ ВО ВАШИОТ ДОМ ИЛИ ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ.

Котел PELLING 25 kW ……..101.535 ден. со ДДВ     АКЦИСКА ЦЕНА ………… 96.460 ден со ДДВ

Котел PELLING 35 kW ……..115.185 ден. со ДДВ     АКЦИСКА ЦЕНА …………109.430 ден со ДДВ

Котел PELLING 40 kW ……..122.325 ден. со ДДВ    АКЦИСКА ЦЕНА ………. 116.210 ден со ДДВ

Котел PELLING 50 kW ……..134.925 ден. со ДДВ    АКЦИСКА ЦЕНА ……….. 128.180 ден со ДДВ

Котел PELLING 75 kW  ……..183.120 ден. со ДДВ

Котел PELLING 100 kW ……..210.945 ден. со ДДВ

Котел ECOLOGIC 35 kW ……184.695 ден. со ДДВ

Котел INTERIO 22 kW ……….92.400 ден. со ДДВ   АКЦИСКА ЦЕНА …………..87.780 ден со ДДВ

Камин (Печка) INTERIO 14 kW ……….75.810 ден. со ДДВ  АКЦИСКА ЦЕНА ……….. 73.535 ден со ДДВ

Камин (Печка) INTERIO 20 kW ……….82.110 ден. со ДДВ  АКЦИСКА ЦЕНА ………….. 79.650 ден со ДДВ

АКЦИСКИТЕ ЦЕНИ ТРААТ ДО 25 ДЕКЕМВРИ 2017.

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА ШАНСАТА НА ПОЧЕТОК ОД ОВАА ЗИМА ПО НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ ДА СИ ОБЕЗБЕДИТЕ ТОПЛИНА И КОМФОР ВО ВАШИОТ ДОМ КОИ ЌЕ ТРААТ СО ГЕНЕРАЦИИ!
ЗА НАШИТЕ КУПУВАЧИ НА КОТЛИ И ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ ГАРАНТИРАМЕ ПЕЛЕТИ ВО ТЕКОТ НА ЦЕЛАТА ГОДИНА.

СО СЕКОЈ КУПЕН КОТЕЛ ИЛИ КАМИН (ПЕЧКА) НА ПЕЛЕТИ СЛЕДИ ПОПУСТ И НА ПЕЛЕТИТЕ.

ПОПУСТОТ НА ПЕЛЕТИ НЕ Е ЕДНОКРАТЕН, СО ПОКАЖУВАЊЕ НА ИСПРАТНИЦА ИЛИ ФАКТУРА ЌЕ ИМАТЕ ПОПУСТ И ВО НАРЕДНИТЕ ГОДИНИ.

ПУШТАЊЕТО НА THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ ВО РАБОТА, КАКО И ВАШA ОБУКА ЗА НИВНО КОРИСТЕЊЕ И ОБУКА ЗА РАБОТАТА НА АВТОМАТИКАТА Е ГРАТИС ОД НАША СТРАНА.
РАСПОЛАГАМЕ СО КОМПЛЕТЕН СЕРВИС ЗА КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ И ИМАМЕ 24 ЧАСОВНА ПОДДРШКА ЗА КОРИСНИЦИТЕ, А СЕКОГАШ НА ЛАГЕР ГИ ИМАМЕ СИТЕ РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА НИВ.

ДОПОЛНИТЕЛНА КОРИСНА ИНФОРМАЦИЈА:
КОТЛИТЕ НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX PELLING СО МАЛА АДАПТАЦИЈА МОЖАТ ДА РАБОТАТ И НА ГАС.

THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ (ПЕЧКИТЕ) НА ПЕЛЕТИ СО СВОИТЕ ВРВНИ ПЕРФОРМАНСИ И ТЕХНОЛОГИЈА НА ИЗРАБОТКА ВЛЕГУВААТ ВО ЛИСТИТЕ НА СУБВЕНЦИОНИРАНИ КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ ВО МАКЕДОНИЈА И ВО СИТЕ ЕВРОПСКИ ЗЕМЈИ.
– Голема сертифицирана ефикасност од 92% до 94%.
– Суфистициран Автоматски Систем кој Ви овозможува максимална заштеда.
– Сертификати од најреномирани Европски Институти: TÜV THÜRINGEN (Technische Universität Wien), TUV NORD, ISO, DIN Sertifikat и CE.
Највисока европска и светска класа за квалитет, престижната КЛАСА 5.
– Класа на висока енергетска ефикасност А+.
– Максимален степен на безбедност.
– Прекрасна естетика.
– Лесно (user friendly ) одржување и користење.
– Задоволување на најстрогите еколошки критериуми, нема никакво испуштање на штетни гасови и честици во воздухот.

тел. 02 2463 333
моб. 071 322 505 / 071 322 506

Ви благодариме на довербата.

Со почит,
ТЕХНО АУТО – Греење и климатизација

Thermoflux Interio 22 nov model

THERMOFLUX INTERIO 22kW нов модел

Почитувани,
Чест ни е да Ви го претставиме новиот редизајниран модел на котелот THERMOFLUX INTERIO 22kW!
Новиот модел се одликува со препознатлив дизајн и едноставност во употребата како и одржувањето. Со уште помали димензии во однос на претходниот, им пружа на коисниците можност за сместување и во најмалите простори.
Вградената тробрзинска циркулациона пумпа Grundfos 25/6, експанзионен сад и сигурносен вентил го прават уште поедноставен за употреба, а пак вградениот полуавтоматски механизам за чистење многу ја олеснува неговата употреба и одржување давајќи му предност пред на него сличните производи.
Котлите THERMOFLUX INTERIO 22kW се максимално изолирани така што целата топлотна енергија ја предаваат на инсталацијата (радијатори, подно, фенкојлери или други грејни тела).
Внатрешната страна на вратата на котелот е обложена со специјален материјал вермикулит чија функција е максимална изолација на вратата како и дополнителна задршка на топлотната енергија што се ослободува при горењето на пелетите со што допринесува за уште поголема ефикасност на котелот.
Воедно вермикулитот прави и абсорпција на CO2 честичките со што ја зголемува еколошката ефикасност на котелот.

Theroflux Interio 22kW THERMOFLUX INTERIO 22KW ThermoFLUX Interio 22
За повеќе информации обратете се во ТЕХНО АУТО.
http://tehnoauto.com.mk/
022 463 333 / 071 257 086