Certop_9001-COeng

TEHNO AUTO ISO 9001:2008

Почитувани,

На 06.10.2016 ТЕХНО АУТО доби сертификат за успешна имплементација, примена и одржување на системот за управување со квалитет со согласност со барањата на меѓународниот стандард ISO 9001:2008 во подрачјето за “Продажба на опрема за греење, ладење, климатизација и вентилација”

Tehno Auto Sertifikat ISO 9001:2008

KAMINI NA PELETI

НЕ ДОЗВОЛЕТЕ СИ ДА БИДЕТЕ ИЗМАМЕНИ!

НЕ ДОЗВОЛЕТЕ СИ ДА БИДЕТЕ ИЗМАМЕНИ!

ПОРАДИ СЕ ПОГОЛЕМАТА ПОПУЛАРНОСТ НА ГРЕЕЊЕТО НА ПЕЛЕТИ, А СО ЦЕЛ ДА ОСТВАРАТ ШТО ПОГОЛЕМА ПРОДАЖБА И ПРОФИТ, НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР СЕ ПОЈАВИЈА НАШИ ДОМАШНИ ТРГОВСКИ ФИРМИ КОИ ГО ЗЛОУПОТРЕБУВААТ СЛОГАНОТ “БОСАНСКИ КОТЛИ НА ПЕЛЕТИ”.

СЛОГАН КОЈА ПОРАДИ ИЗВОНРЕДНИОТ КВАЛИТЕТ НА THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ, КАКО И ЗАРАДИ НАШАТА ЦЕЛОСНА ПОСВЕТЕНОСТ И ОДЛИЧНИОТ СЕРВИС СТАНА ПОПУЛАРЕН СИНОНИМ ЗА КВАЛИТЕТЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР.

НО, ПРОИЗВОДИТЕЛОТ НА КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX ОД ГРАДОТ ЈАЈЦЕ ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА Е ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН “ОРИГИНАЛЕН”, ПОВЕЌЕ ОД 10 ГОДИНИ ДОКАЖАН СО СВОЈОТ ВРВЕН КВАЛИТЕТ, КОЈ ИЗРАСНА ВО ЕВРОПСКИ БРЕНД, СО ВИСОКИ ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ И ПРЕСТИЖНИ ЕВРОСПКИ И СВЕТСКИ СЕРТИФИКАТИ ЗА КВАЛИТЕТ.

А НИЕ “ТЕХНО АУТО” ЧУВСТВУВАМЕ ГОЛЕМО ДОСТОИНСТВО ШТО ПОВЕЌЕ ОД 7 ГОДИНИ СМЕ ЕДИНСТВЕНИ ОВЛАСТЕНИ УВОЗНИЦИ И СЕРВИСЕРИ НА БРЕНДОТ THERMOFLUX ЗА МАКЕДОНИЈА И ЕДНИ ОД ПРВИТЕ КОИШТО ГО “ДОНЕСОА” ГРЕЕЊЕТО НА ПЕЛЕТИ ВО МАКЕДОНИЈА.
ОСВЕН ПРОДАЖБА ИМАМЕ И КОМПЛЕТЕН И ДОКАЖАН СЕРВИС, А НАШИТЕ СЕРВИСЕРИ СЕ ОБУЧЕНИ ВО САМАТА ФАБРИКА THERMOFLUX И ПОСЕДУВААТ СЕРТИФИКАТИ ЗА УСПЕШНО ЗАВРШЕНА ОБУКА.

ИАКО ВЕЌЕ ДОКАЖАН СО КВАЛИТЕТОТ НА СВОИТЕ ПРОИЗВОДИ, THERMOFLUX, ПОСТОЈАНО ВЛОЖУВА ВО УСОВРШУВАЊЕ НА КОНСТРУКЦИЈАТА И КАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ.

ДРУГИ ФИРМИ И ФАБРИКИ СЕ ОБИДУВААТ ДА ГИ КОПИРААТ THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ, НО СИТЕ ТИЕ СЕ САМО ТОА, КОПИИ НА ОРИГИНАЛОТ И ДЕЛЕКУ СЕ ОД КОНСТРУКЦИЈАТА И ПЕРФОРМАНСИТЕ КОИ ШТО ГИ ИМААТ THERMOFLUX КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ, А ВОЕДНО НЕ ГИ ПОСЕДУВААТ НИТУ ПРЕСТИЖНИТЕ СЕРТИФИКАТИТЕ КОИШТО ГИ ИМА THERMOFLUX.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО И ИМ БЛАГОДАРИМЕ НА СИТЕ НАШИ ДОСЕГАШНИ И ИДНИ КУПУВАЧИ НА КОТЛИТЕ И КАМИНИТЕ НА ПЕЛЕТИ ОД БРЕНДОТ THERMOFLUX, ВАШИТЕ ИСКРЕНИ ПОФАЛБИ И ВАШЕТО ЗАДОВОЛСТВО ОД КОРИСТЕЊЕТО НА ИСТИТЕ Е ОНА ШТО НЕ МОТИВИРА ДА БИДЕМЕ УШТЕ ПОДОБРИ ВО НАШАТА КОМПЛЕТНА УСЛУГА И ГРИЖА ЗА ГРЕЕЊЕТО НА ВАШИТЕ ДОМОВИ ИЛИ ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ.

СО ПОЧИТ,
ТЕХНО АУТО

Повеќе информации на:
http://tehnoauto.com.mk/
тел. 02 2463 333
моб. 071 322 505 / 070366930

СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ НА ЦЕНИ ЗА ОПРЕМА ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ

СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ НА ЦЕНИ ЗА ОПРЕМА ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ

Техно Ауто Ви нуди комплетна опрема за Вашето греење притоа користејќи квалитетни производи, добра услуга и применето знаење на тимот се со цел задоволување на потребите на секој индивидуален корисник.

За таа цел овозможуваме СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ ЗА ЦЕЛА ГРЕЈНА ИНСТАЛАЦИЈА на Вашиот објект кој вклучува:

КОТЕЛ ИЛИ ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ

РАДИЈАТОРИ

ЦЕВНА ИНСТАЛАЦИЈА ЗА ТОПЛОВОДНО ГРЕЕЊЕ

ВЕ ПОКАНУВАМЕ ВО ТЕХНО АУТО ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ!