image

Комбинирани горилници Dual Multicalor

· Алуминиумско куќиште до Multicalor 200.1 и челично куќиште од 300.1 со електричен панел интегриран на горилникот.
· Прилагодлива глава за согорување со фина регулација која одговара на различни облици на комори за согорување.
· Гас пилот палење како опција од Multicalor 170.1.
· Двостепена верзија достапна со електричен сервомотор и интегриран систем за регулација воздух гас и нафта со две дизни од Multicalor 45 до Multicalor 300.1.
· Прогресивна верзија со електричен сервомотор и двоен приспособлив механички гребен кој овозможува фино подесување на однос воздух/гас или нафта.
· Прогресивна и модуларна изведба со дизни со поврат на проток на гориво. Систем за исклучување на довод на гориво контролиран од електромагнетен вентил за верзии од Multicalor 700.1.
· Глава за согорување со адаптирачки примарен воздух според потребниот капацитет.
· Лесно сервисирање со систем на лизгачки шини. Стандардно од Multicalor 700.1 и на барање од Multicalor 300.1.
· Стандардна верзија со мануелно префрлување на избор на гориво, а на барање може да се добие и автоматско префрлување (според притисок на гас или според тајмер).
· Специјални верзии за сите видови апликации и карактеристики на гориво може да се разработат на барање.
· Duoblock ранг на капацитети од 180 – 25000 kW.

Сертификат

Надворешен линк