ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ НА ПЕЛЕТИ!

СО ГОЛЕМО ЗАДОВОЛСТВО ВИ ГИ СООПШТУВАМЕ НАЈНИСКИТЕ ЦЕНИ НА ПЕЛЕТИ ДО СЕГА:

 • ŠIŠARKA EN А1 плус 193 ден за 1 вреќа од 15кг; буков пелет
 • ŠIŠARKA EN А2 плус 179 ден за 1 вреќа од 15кг; буков пелет
 • SPARROW EN А2 плус 174 ден. за 1 вреќа od 15kg; буков пелет

ДОПОЛНИТЕЛНО! МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА.

 • ПРОВЕРЕТЕ ЗОШТО СМЕ БРОЈ 1 НА ПАЗАРОТ ЗА ПЕЛЕТИ И КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ!
 • ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ, УБЕДЛИВО НАЈКВАЛИТЕТЕН ПЕЛЕТ НА ПАЗАРОТ, ИСКЛУЧИТЕЛНО КАЛОРИЧЕН, ПРОИЗВЕДЕН ОД ЧИСТО ДРВО СО ИЗЛУПЕНА КОРА!
 • ЗА НАШИТЕ КУПУВАЧИ НА КОТЛИ И ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ ГАРАНТИРАМЕ НАЈПОВОЛНА ЦЕНА НА ПЕЛЕТИТЕ И ЗА НАРЕДНИТЕ ГОДИНИ.
 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ЗА НАЈДОБРА ПОНУДА!

Акциската цена на пелетите SPARROW и ŠIŠARKA завршува на 24.06.2018.

 • Со нашата богата понуда на пелети од висока А Класа, почувствувајте ја вистинската моќност на дрвото.
 • Ви нудиме пелети од реномираните брендови: SISARKA и SPARROW.
 • Пелетите се еколошки материјал, а во споредба со сите други горива се далеку покалорични и поисплатливи. Поради нивната голема топлинска моќност, како и поради потполно автоматското ракување со котлите и печките на пелети, греењето на пелети пружа огромен комодитет и комфор.
 • Пелетите кои ги продава ТЕХНО АУТО се со ВРВЕН КВАЛИТЕТ, ВИСОКА ТОПЛИНСКА МОЌНОСТ (КАЛОРИЧНОСТ) и МНОГУ НИЗОК СТЕПЕН НА ВЛАГА. ИЗРАБОТЕНИ ОД 100% ПРИРОДНО ДРВО БУКА КОЕ НЕ Е ХЕМИСКИ ТРЕТИРАНО.
 • Топлотна вредност 18 MJ/kg / Густина 1.12 kg/dm3 / Влага max 6-7% / Остаток на пепел max 0.5% / Пречник 5 – 6 mm / Должина 10-30 mm / Абразија max 2.3% / Категорија А1 и А2Плус / Сертификат EN PLUS ISO
 • Сертификати за пелет SISARKA:
 •  Peleti_Sisarka_Greenje_na_peleti_TEHNO_AUTO
 • Analisi_Catas Sisarka pelet
 • Sisarka pelet-Certificazione_en_plus

sertifikat SPARROW