Peleti Tehno Auto vonsezonska cena

ПЕЛЕТИ

 • ПРОВЕРЕТЕ ЗОШТО СМЕ БРОЈ 1 НА ПАЗАРОТ ЗА ПЕЛЕТИ И КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ!
 • ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ, УБЕДЛИВО НАЈКВАЛИТЕТЕН ПЕЛЕТ НА ПАЗАРОТ, ИСКЛУЧИТЕЛНО КАЛОРИЧЕН, ПРОИЗВЕДЕН ОД ЧИСТО ДРВО СО ИЗЛУПЕНА КОРА!
  АКЦИЈА КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА:
 • SPARROW 205 ден. cо ДДВ за 1 вреќа;  Пелетите се висока EN А2 класа. АКЦИСКА ЦЕНА 193 ден. за 1 вреќа
 • ŠIŠARKA  205 cо ДДВ за 1 вреќа; EN A2 plus класа АКЦИСКА ЦЕНА 198 ден за 1 вреќа
 • ŠIŠARKA  225 cо ДДВ за 1 вреќа; EN A1 plus класа АКЦИСКА ЦЕНА 220 ден за 1 вреќа
 • DIK FAGUS 225 ден. со ДДВ за 1 вреќа;  EN А1 класа и специјално ги произведува фабриката за нас
  СО СЕКОЈ КУПЕН КОТЕЛ ИЛИ КАМИН (ПЕЧКА) НА ПЕЛЕТИ СЛЕДИ ПОПУСТ И НА ПЕЛЕТИТЕ.

  Задоволство ни е да Ви го претставиме, за прв пат на Македонскиот пазар, Висококвалитетниот Хрватски пелет ШИШАРКА, 100% БУКОВ ПЕЛЕТ.
  Пелет со извонредни карактеристики, кој се извезува за Италијанскиот и Австрискиот пазар.

  Сертифициран според најстрогите Европски стандарди (Analiza Catas ), со извонредни карактеристики: особено висока калорична вредност над 5,51 kWh/kg, исклучително низок остаток на пепел помал од < 0,78% и исклучително ниска влажност од само 5,96%.

 • Со нашата богата понуда на пелети од висока А Класа, почувствувајте ја вистинската моќност на дрвото.
 • Ви нудиме пелети од реномираните брендови: DIKFAGUS, SPARROW и SISARKA.
 • За наши купувачи на котли и печки на пелети ќе имаме привилегирана цена на пелетите цела сезона.
 • Пелетите се еколошки материјал, а во споредба со сите други горива се далеку покалорични и поисплатливи. Поради нивната голема топлинска моќност, како и поради потполно автоматското ракување со котлите и печките на пелети, греењето на пелети пружа огромен комодитет и комфор.
 • Пелетите кои ги продава ТЕХНО АУТО се со ВРВЕН КВАЛИТЕТ, ВИСОКА ТОПЛИНСКА МОЌНОСТ (КАЛОРИЧНОСТ) и МНОГУ НИЗОК СТЕПЕН НА ВЛАГА. ИЗРАБОТЕНИ ОД 100% ПРИРОДНО ДРВО БУКА КОЕ НЕ Е ХЕМИСКИ ТРЕТИРАНО.
 • Топлотна вредност 18 MJ/kg / Густина 1.12 kg/dm3 / Влага max 6-7% / Остаток на пепел max 0.5% / Пречник 5 – 6 mm / Должина 10-30 mm / Абразија max 2.3% / Категорија А1 и А2Плус / Сертификат EN PLUS ISO
 • Сертификати за пелет SISARKA:
 •  Peleti_Sisarka_Greenje_na_peleti_TEHNO_AUTO
 • Analisi_Catas Sisarka pelet
 • Sisarka pelet-Certificazione_en_plus

sertifikat SPARROW