TEHNO AUTO ju ofron pajisje e ngrohjes qendrore për shtëpi ose objekti zyrtar tuaj. Jemi importues gjeneral e shumë brende e ngrohjes dhe klimatizimi. Të gjitha produkte janë me cilësi të lartë dhe me çmime të mira. Gjithashtu aprovojmë zbritje e çmimit për pajisjen e ngrohjes.

TEHNO AUTO, më shumë se 27 vite pa u lodhur punon në fushën e ngrohjes dhe klimatizimi, duke pasur referencë e pasur dhe mijëra blerës të kënaqur.

Përveç shitjes ofrojmë shërbime inxhinerike për të mundësuar shërbime komplete.

Prioriteti unë the motoja është: KËNAQËSI KOMPLET I TË GJITHA BLERËSIT.

Për atë qëllim mundësojmë ZBRITJE SPECIJALE PËR INSTALIM KOMPLET që mund të përfshirë:

  • THERMOFLUX KALDAJË OSE KAMIN ME PELET ME CILËSI DHE PERFORMACA TË LARTA, KONSTRUKCION INOVATIV, AUTOMATIKA E PËRPARME.
  • RADIJATORË ME CILËSI SHUMË MË TË LARTË E TREGUN E MAQEDONISË. PEKPAN RADIJATORËT PANEL , CILËSI DHE ESTETIKË TË LARTË, E KRIJUAR PËR TË SHËRBYER ME GJENERATË TË TËRA.
  • INSTALIME TUBORE PËR SISTEMIN E NGROHJES QENDRORE, TUBA ALUPLASTI OSE BAKRI. FITINGU DHE VENTILE.
  • BOJLERE ME CILËSI TË LARTË PËR UJË SANITARË E NGROHTË, ME LIDHJE NË INSTALIMIN QENDROR / OSE SOLAR.

Gjithashtu ofrojmë servis komplet dhe pjesa rezerve për të gjithë produkte që ofrojmë.

PËR MË SHUMË INFORMATA JU FTOJMË NË ZYRAT TONA DHE NË SALLONI EXPOZITËS NË SHKUP.