Фенкојлери – RHOSS

rhoss/rhoss brio 01
Италијанскиот - Шветски бренд RHOSS Clima Evolution нуди фенкојлери кои се со висок квалитет, убава естетика и тивка работа. Дизајнирани за сегашноста и иднината, греење и ладење со висока естетика. Новите EC мотори вградени во нив, овозможуваат заштеда на електрична енергија при нивното користење.
Фенкојлерите RHOSS Clima Evolution модел  BRIO-I (инвертер) Slim се најновите модели на фенкојлери од реномираниот Италијански бренд RHOSS Clima Evolution.
rhoss/rhoss brio 02
Ги карактеризира целосно нова конструкција, како и најнова технологија за заштитно фарбање со нова боја WHITE RAL 9003.
Фенкојлерите ги карактеризира и имплементираната INVERTER технологија, која што му овозможува на фенкојлерот да работи со максимална ефикасност и економичност, со што корисникот има дополнителни заштеди при користење на системот (инсталацијата)

RHOSS Фенкојлерите BRIO-I SLIM со својот нов и ексклузивен дизајн, тивката и ненаметливата работа обезбедува животниот простор со дискретен допир на елеганција.
rhoss/rhoss brio 03
Фенкојлерите се контролирани од 4 брзински термостати, воедно со можност за избор на летен или зимски режи, на работа
rhoss/rhoss brio 04
Брошура

Фенкојлерите од моделот на YARDY имаат можност, по ваше барање да се вгради најновата генерација на AIR SUITE – патентираан антибактериски систем за филтрација со природни полимери.

Филтерот AIR SUITE додава функција со хемиско филтрирање, а со тоа го редуцира нивото на виоконтаминација во воздухот.

Брошура

Покрај првиот чекор на механичка филтрација на прашина, бактерии и мувла, во вториот чекор има иновативна биолошка филтрација со неогрански антимикробни – нано честички.

Зашто AIR SUITE филтерот е иновативен и конкурентен:
- Го намалува ризикот од загадување
- Не бара електрично напојување
- Може да се интегрира во постоечки машини
- Може да се отстрани како класичен филтер со периодично одржување
- Не бара дополнително одржување во споредба со други модели на пазарот.
rhoss/rhoss brio 06
rhoss/rhoss brio 07
rhoss/rhoss brio 08
https://www.rhoss.com/products/applied-systems-en?Rubrica3_alias=applied-systems&Rubrica1_alias=fan-coils&Rubrica2_alias=&Serie=&range=&type=advanced&groups=&submit=send
 
https://www.rhoss.com/products/applied-systems-en/applied-systems/fan-coils/floor-ceiling-recessed-wall-or-false-ceiling-installation/fan-coils-with-ec-motor-1424
 
https://www.rhoss.com/products/applied-systems-en/applied-systems/fan-coils/floor-ceiling-recessed-wall-or-false-ceiling-installation/fan-coils-with-ec-motor-1465

We use cookies and analytics software to provide you with a better user experience. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. Learn more