Висококвалитетниот Хрватски пелет ШИШАРКА

Задоволство ни е да ви го претставиме, за прв пат на македонскиот пазар, висококвалитетниот хрватски пелет ШИШАРКА, чии генерални застапници сме токму ние. 100% БУКОВ ПЕЛЕТ. Пелет со извонредни карактеристики, кој се извезува за Италијанскиот и Австрискиот пазар. Греење со висококвалитетни сертифицирани пелети EN PLUS A1 и EN PLUS A2.Zadovolstvo ni e da vi go pretstavime, za prv pat na makedonskiot pazar, visokokvalitetniot hrvatski pelet SHISHARKA, vhii generalni zastapnici sme tokmu nie. 100% BUKOV PELET. Pelet so izvonredni karakteristiki, koj se izvezuva za Italijanskiot i Avstriskiot pazar. Greenje so visokokvalitetni sertificirani peleti EN PLUS A1 i EN PLUS A2.
pelet/sisarka vreka
Пелетите SISARKA EN PLUS A1 КЛАСА се произведуваат од чисто буково дрво на кое што целосно му се отстранува кората, буквално само од срцевина на буката, дополнително дрвото се третира низ високо квалитетна машина со мултициклон за да се отстрани секоја и најмала нечистотија.
Фабриката SISARKA располага со најнова врвна машинерија при производството на пелетите; една од главните карактеристики е високиот степен на компресија (набивање) на дрвената маса при што се добива високо калоричен пелет со голема горивна моќност.
Друга предност е што фабриката SISARKA пред постапката за производство на пелети го мие целосно секое дрво за да се отстранат прашината и песокот кои што се лепат на дрвото при неговото растење во природата.
ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ, УБЕДЛИВО НАЈКВАЛИТЕТЕН ПЕЛЕТ НА ПАЗАРОТ, ИСКЛУЧИТЕЛНО КАЛОРИЧЕН И СО МНОГУ МАЛ ОСТАТОК НА ПЕЛЕТ. ПРОИЗВЕДЕН ОД ЧИСТО ДРВО СО ИЗЛУПЕНА КОРА!! 100% БУКОВ ПЕЛЕТ

pelet/pelet sertifikat
Висококвалитетен Хрватски пелет ШИШАРКА А1

 - 100% Буково дрво
 - Висока А1 Класа
 - Висока калорична вредност 5,57 kWh/kg
 - Низок остаток на пепел: 0,58%
 - Ниска влажност: 5,96%
 - Сертифициран според најстрогите Европски стандарди (Анализа CATAS)

Пелетите SISARKA EN PLUS A2 КЛАСА сертифициран според најстрогите Европски стандарди како Висока А2 Класа на пелет,  неизбежно припаѓа на А1 Класа на пелети.
pelet/sisarka vreka 01
Висококвалитетен Хрватски пелет ШИШАРКА А2

 - 100% Буково дрво
 - Висока А2 Класа
 - Висока калорична вредност 5,51 kWh/kg
 - Низок остаток на пепел: 0,68%
 - Ниска влажност: 5,96%
 - Сертифициран според најстрогите Европски стандарди (Анализа CATAS)

Погледнете ја табелата:
pelet/sisarka sertifiakt

We use cookies and analytics software to provide you with a better user experience. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. Learn more