Топлозрачна дувалка на пелети

МЕШАВИНА ОД ИНОВАТИВЕН ДИЗАЈН И ВРВНА ТЕХНОЛОГИЈА

Наградуваната дувалката на пелети - Agnes, е резултат на комбинација од иновативен дизајн на светскиот познат италијански дизајнер Cesarea Montijam, врвната технологија од Firevision Austrija и висококвалитетните производи од ThermoFluxNagraduvanata duvalkata na peleti - Agnes, e rezultat na kombinacija od inovativen dizajn na svetskiot poznat italijanski dizajner Cesarea Montijam, vrvnata tehnologija od Firevision Austrija i visokokvalitetnite proizvodi od ThermoFlux
agnes/agnes 02
Во исто време Agnes дувалката на пелети претставува премиум дувалка, која што ќе го загрее секој дом и парче мебел, но и ќе го разубави секој ентериер. За ова ќе се погрижат препознатливата врата од леано железо и големото стакло, што ќе донесе филмска сцена од пламен од дувалката во вашиот животен простор.

Во самата дувалка користени се висококвалитетни материјали, комбинирани со уметничко дело со масивен изглед. Модерниот дизајн е придружен со најсовремена технологија, како  што се Wi-Fi модили, екран на допир, и автоматско палење пелети.
Vo isto vreme Agnes duvalkata na peleti pretstavuva premium duvalka, koja shto ke go zagree sekoj dom i parvhe mebel, no i ke go razubavi sekoj enterier. Za ova ke se pogrizat prepoznatlivata vrata od leano zelezo i golemoto staklo, shto ke donese filmska scena od plamen od duvalkata vo vashiot zivoten prostor.

Vo samata duvalka koristeni se visokokvalitetni materijali, kombinirani so umetnivhko delo so masiven izgled. Moderniot dizajn e pridruzen so najsovremena tehnologija, kako  shto se Wi-Fi modili, ekran na dopir, i avtomatsko palenje peleti.
agnes/agnes 03
На Agnes дувалката е доделена награда "Design Plus", за најдобар дизајн и иновација во Франкфурт во 2019 година. Na Agnes duvalkata e dodelena nagrada "Design Plus", za najdobar dizajn i inovacija vo Frankfurt vo 2019 godina. https://www.thermoflux.ba/kamini/toplozracni/agnes/https://www.thermoflux.ba/kamini/toplozracni/agnes/

agnes/agnes 04

We use cookies and analytics software to provide you with a better user experience. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. Learn more