Цевни регистри за во купатило

fondital/fondital 04
Иновативниот дизајн со едноставен и елегантен изглед, совршено се вклопува во модерните ентериери.

Предната површина на радијаторот е направена од алуминиумски профили со висок квалитет, што му дава луксузен изглед и чисти линии.

На предната површина се наоѓаат држачи, кои го прават радијаторот практичен за сушење на пешкири.
Цевните регистри (рамни) се изработени од шавни цевки. Доаѓаат во комплет со држачи, штопна 1/2“ и славина за воздух 1/2“. Приклучоци 4 х 1/2“.

Различна ширина и висина.
Ширина 400mm - 800mm
Висина 600mm - 1600mm
fondital/fondital 05
http://www.fondital.com/ww/en/exclusivo_b3

Katalog FONDITAL Aluminiumski Radijatori Model EXCLUSIVO 2018

Katalog FONDITAL Aluminiumski Radijatori 2018

We use cookies and analytics software to provide you with a better user experience. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. Learn more