Фенкојлери – RHOSS

rhoss/rhoss yardy 01
Италијанскиот - Шветски бренд RHOSS Clima Evolution нуди фенкојлери кои се со висок квалитет, убава естетика и тивка работа. Новите EC мотори вградени во нив, овозможуваат заштеда на електрична енергија при нивното користење.

Фенкојлерите RHOSS Clima Evolution модел YARDY EV3, модел YARDY-I (Инвертер) EV3 се најновите модели на фенкојлери од реномираниот Италијански бренд RHOSS Clima Evolution.

Брошура

Ги карактеризира целосно нова конструкција, како и најнова технологија за заштитно фарбање со нова боја WHITE RAL 9003.

Фенкојлерите ги карактеризира и имплементираната INVERTER технологија, која што му овозможува на фенкојлерот да работи со максимална ефикасност и економичност, со што корисникот има дополнителни заштеди при користење на системот (инсталацијата)
rhoss/rhoss yardy 02
RHOSS Фенкојлерите YARDY со својот нов и ексклузивен дизајн, тивката и ненаметливата работа обезбедува животниот простор со дискретен допир на елеганција.
Фенкојлерите се контролирани од 4 брзински термостати, воедно со можност за избор на летен или зимски режи, на работа. 
Фенкојлерите од моделот на YARDY имаат можност, по ваше барање да се вгради најновата генерација на AIR SUITE – патентираан антибактериски систем за филтрација со природни полимери.
Практични, тивки, економични и дизајнирани да се вклопат во секој простор.
Брошура
rhoss/rhoss yardy 03
Филтерот AIR SUITE додава функција со хемиско филтрирање, а со тоа го редуцира нивото на виоконтаминација во воздухот.

Покрај првиот чекор на механичка филтрација на прашина, бактерии и мувла, во вториот чекор има иновативна биолошка филтрација со неогрански антимикробни – нано честички.

Зашто AIR SUITE филтерот е иновативен и конкурентен:
- Го намалува ризикот од загадување
- Не бара електрично напојување
- Може да се интегрира во постоечки машини
- Може да се отстрани како класичен филтер со периодично одржување
- Не бара дополнително одржување во споредба со други модели на пазарот.

Брошура
rhoss/rhoss yardy 04
rhoss/rhoss yardy 05
https://www.rhoss.com/products/applied-systems-en?Rubrica3_alias=applied-systems&Rubrica1_alias=fan-coils&Rubrica2_alias=&Serie=&range=&type=advanced&groups=&submit=send
 
https://www.rhoss.com/products/applied-systems-en/applied-systems/fan-coils/floor-ceiling-recessed-wall-or-false-ceiling-installation/fan-coils-with-ec-motor-1424
 
https://www.rhoss.com/products/applied-systems-en/applied-systems/fan-coils/floor-ceiling-recessed-wall-or-false-ceiling-installation/fan-coils-with-ec-motor-1465

We use cookies and analytics software to provide you with a better user experience. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. Learn more