Дел од нашата богата референтна листа на комплетно изведени објекти (системи за греење, ладење и климатизација), како и објекти за кои имаме испорачано опрема.Del od nashata bogata referentna lista na kompletno izvedeni objekti (sistemi za greenje, ladenje i klimatizacija), kako i objekti za koi imame isporavhano oprema.
 kronospan2 Фабрика KRONOSPAN
 kalabalak Ресторан KALABALAK
gradski-trgovski-centar“ГРАДСКИ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР”

 

Скопје (48000 m2)

Проектирање, реконструкција на машинските сали, испорака на опрема, изведба на централен систем за греење, ладење и климатизација со централна автоматика
kino-mileniumГрадско Кино “КИНО МИЛЕНИУМ”

 

Скопје

Изведба и испорака на опрема за греење, ладење и климатизација
“МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ” Нова управна зграда – Скопје

 

(12000 m2)

 Испорака на опрема, проектирање и изведба на систем за греење, ладење и климатизација
“ЈАДРАН” Главен административен објект на Македонски Телеком АД – СкопјеИспорака на опрема, проектирање и изведба на систем за греење, ладење и климатизација
“ВЛАДА на РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА”Испорака на вентилоконвектори.
“МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО”РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈАИспорака на опрема за греење, ладење и климатизација
“СВЕТИ ЛАЗАР” Гинеколошко акушерска болница

 

Скопје

Испорака на опрема за греење и климатизација
Поликлиника “НЕУРОМЕДИКА”

 

Скопје

Испорака на опрема за ладење, со автоматика
Геронтолошки завод “13 Ноември” СкопјеИспорака на опрема за греење
“ЈУ Дом за доенчиња и мали деца” БитолаИспорака на опрема за греење
“ЈУ за згрижување деца со воспитно социјални проблеми и нарушено поведение” СкопјеИспорака на опрема за греење
Меѓународен Славјански Институт “ГАВРИЛО РОМАНОВИЧ ДЕРЖАВИН”

 

Свети Николе (4500 m2)

Битола

Испорака на опрема , проектирање и изведба на систем за греење, ладење и климатизација, со автоматика.

 

Котел на пелети

“УНИВЕРЗИТЕТ ЗА ТУРИЗАМ И МЕНАЏМЕНТ”

 

Скопје

Испорака на опрема и изведба на систем за греење

 

(Котли на пелети)

Универзитет “ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ” ШтипИспорака на опрема за греење, ладење и климатизација
“ПРОКРЕДИТ БАНКА” МакедонијаПродажба и монтажа на клима уреди; комплетен сервис и одржување на постоечките системи за ладење и климатизација
“КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД” – Скопје

 

Филијала Струмица

Испорака на опрема за греење, ладење и климатизација
 Бизнис центар “СИНЕРЏИ” Скопје (14500 m2) Испорака на опрема , и изведба на систем за греење, ладење и климатизација, со автоматика, како и водовод и електрика
“ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ” Транспорт и Шпедиција ,

 

Бензиска станица

Скопје

Испорака на опрема и изведба на систем за греење, ладење и санитарна топла вода
“ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ”

 

Нова управна зграда

Скопје

Испорака на опрема и изведба на систем за греење, ладење и климатизација
“FX3X”

 

ДИГИТАЛ МЕДИА ПАРК

Филмски Студија со административен дел – Скопје (5000 m2)

Испорака на опрема, проектирање и изведба на систем за греење, ладење и климатизација, со автоматика
“АУТОМОБИЛЕ СК”

 

Авто Салон

Скопје

Испорака на опрема за греење, ладење и климатизација
“МАН ИМПОРТЕР” МАКЕДОНИЈА Скопје

 

(700 m2)

Испорака на опрема и изведба на систем за греење

 

(Котел на пелети)

“ЛЕКС ЕЛЕКТРИК” – Скопје (1500 m2)Испорака на опрема, проектирање и изведба на систем за греење, ладење и климатизација
“ОЛИМПИКО”

 

Центар за автомобилски гуми – Скопје

(1500 m2)

Испорака на опрема, проектирање и изведба на систем за греење, ладење и вентилација

 

(Чилер и котел на пелети).

“ЦИВКОН АГИ”

 

Градежна компанија

Скопје

Испорака на опрема и изведба на систем за греење

 

(Котел на пелети)

FRIGO SHOP“ФРИГО ШОП”Испорака на опрема за греење.
“МАКПРОГРЕС”

 

Виница

Испорака на опрема, проектирање и изведба на систем за греење, ладење и климатизација
Печатница “ГРАФИКА ПЛУС”

 

Скопје

Испорака на опрема и изведба на систем за греење.

 

(Котел на пелети)

Печатница  “СТЕДА ГРАФИКА” Скопје Проектирање, испорака и изведба на систем за греење и соларен систем за топла санитарна вода
Печатница “ПРОПОИНТ” СкопјеИспорака на опрема за греење
Печатница “ПОПЕ КОМПАНИ” СкопјеПроектирање, испорака и изведба на систем за греење, ладење и вентилација
VINSENT GRAFIKAПечатница “ВИНСЕНТ ГРАФИКА” СкопјеИспорака на опрема за греење
Печатница “АНС” БитолаИспорака на опрема за греење
“БИС ОИЛ”

 

Скопје

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

“Општина ВЕЛЕС” ( училишта )Испорака на опрема и изведба на систем за греење
“Општина С.НАГОРИЧАНЕ”Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

“АУТОМАКЕДОНИЈА” СкопјеИспорака на опрема за греење.

 

(Котел на пелети)

Конфекција “АЛБАТРОС”

 

Штип (4000 m2)

Испорака на опрема за греење, ладење и климатизација
“МАКО МАРКЕТ” ( производен погон со административен дел) – Скопје

 

(3000 m2)

Испорака на опрема , проектирање и изведба на систем за греење, ладење и климатизација
“ЕЛИСАВЕТА”

 

Дом за стари лица

Скопје

Испорака на опрема и изведба на систем за греење

 

(Котел на пелети)

“ГРИН ПЛАНЕТ” – Скопје

 

Одгледување и продажба на цвеќе и садници, испорака на цветни аранжмани,уредување на дворови, деловни простории и домови

Испорака на опрема и изведба на систем за греење

 

(Камин на пелети)

NikoloviМлекара “НИКОЛОВИ” Свети НиколеИспорака на опрема за греење

 

(Котел на нафта)

 VAN HOOLФабрика за автобуси “VAN HOOL”Испорака на опрема за греење

 

(Котел на нафта)

Фабрика за зачини “НИНА МАК” Свети НиколеИспорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети PELLING 50kW, радијатори)

Сувомесна индустрија “МИС ГЛОБУС”Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети PELLING 50kW)

“ДРАГО” Бизнис центар

 

Кичево (800 m2)

Испорака на опрема, проектирање и изведба на систем за греење, ладење и климатизација, вентилација и санитарна топла вода
“ДРАГО”

 

Пекара со производен погон и административен дел

Кичево

Испорака на опрема, проектирање и изведба на систем за греење, вентилација и санитарна топла вода
Авто Сервис “ЈАНАКИ КОМЕРЦ” КавадарциИспорака на опрема за греење
CepenkovДом на култура “МАРКО ЦЕПЕНКОВ” ПрилепИспорака на опрема за греење

 

(2 Котли на пелети PELLING 100kW)

 Muzicko uciliste Ordan M.OМузичко училиште “ОРДАН МИХАЈЛОСКИ ОЦКА” ПрилепИспорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети PELLING 50kW, панелни радијатори PEKPAN)

Хотел “РАДИКА”

 

Маврово

Испорака на опрема и изведба на систем за греење на хотелскиот капацитет, како и припрема на санитарна топла вода

 

(Котли на пелети)

Хотел “ДОНЧО” – Охрид

 

(2500 m2)

Испорака на опрема за греење, ладење и климатизација
Aurora“Аурора Ресорт и Спа” – БеровоИспорака на опрема за греење

 

(Котли на пелети)

Хотел “ЦЕНТРАЛ” ВиницаПроектирање, испорака и изведба на систем за греење, ладење и вентилација како и соларен систем за топла санитарна вода
hotel MontanaХотел “МОНТАНА”Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети, фенкојлери)

“ЦЕТРАНС “- Скопје

 

(хотел ПОРТА – Скопје ) (2000 m2)

Испорака на опрема, проектирање и изведба на систем за греење, вентилација и санитарна топла вода
Хотел “ХАРМОНИЈА”

 

Куманово (1000 m2)

Испорака на опрема за греење, ладење и климатизација
Хотел “ПОРТАЛ”

 

Скопје

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

“Осоговска куќа” КочаниИспорака на опрема за греење
“Ловечки Дом” БеровоИспорака на опрема за греење
hotel KontinentalХотел “КОНТИНЕНТАЛ” СкопјеИспорака на опрема за греење

 

(Горилници на нафта)

aleksandar-park-tehno-autoХотел “Александар Парк” ВиницаИспорака на опрема за греење
Хотел “Ф”

 

Скопје

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

“ЕУРОСЕТ”

 

Хотел и Тениски игралишта Скопје

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

Хотел “ПОРТА”

 

Скопје

Надградба на постоен систем за греење, вентилација и санитарна топла вода
Хотел “ШАГАЛ”

 

Виница

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

Хотел “САЛИДА”

 

Прилеп

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

Kristal PalasХотел “КРИСТАЛ ПАЛАС” ПрилепИспорака на опрема за греење (Котел на нафта, Котел на пелети, фенкојлери)
Хотел “ВЕРГИНА”

 

Скопје

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

Хотел “ЦРЕШОВО ТОПЧЕ”

 

– Пробиштип

Изведба на систем за вентилација
Хотел “ВИЛА ГОРА” – КрушевоИспорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

БЕЈ БУНАРХотел “БЕЈ БУНАР”

 

Охрид

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

Хотел “ЛЕДЕР”

 

Кочани

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

 Hostel ShantiХостел “ШАНТИ”Испорака на опрема за греење

 

(Камин на пелети)

 hostel ElizabetХостел “ЕЛИЗАБЕТ”Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети 75kW)

“ЛАЈФ” Фитнес и СПА центар

 

Скопје

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

“АТЛЕТА’ Фитнес и бодибилдинг клуб

 

Скопје

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

Млекара “ЗДРАВЈЕ”

 

с. Радово

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

“ДОМ ЖАНА”

 

Дом за стари лица

Неготино

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

Слаткара “КУВЕРТИРА”

 

Скопје

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

“МАКЕДОНСКИ ОЛИМПИСКИ КОМИТЕТ” СкопјеИспорака и монтажа на климатизери
“БЕМОС В” – Скопје / КичевоИспорака на вентилоконвектори и чилер
Ресторан “ПАЛАС”

 

Куманово

Испорака на опрема и изведба на комплетен систем за греење

 

(Котел на пелети)

The Gallery Cafe“THE GALLERY CAFE”

 

Скопје

Испорака на опрема за греење

 

(Камин на пелети и радијатори)

restoran-bela-vista-kotel-thermofluxРесторан “Бела Виста”Испорака на опрема за греење

 

(Камин на пелети и радијатори)

Ресторан “АМОР”Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети PELLING 100kW и фенкојлери)

Ресторан “Рагуза 919”

 

Вила “Рагуза 919”

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

dion-kotel-thermoflux Ресторан “Дион” Испорака на опрема за греење(Котел на пелети)
 Рестора “Фурна” Испорака на опрема за греење(Котел на пелети)
 Ресторан “Soul Kitchen” Испорака на опрема за греење(Котел на пелети)
Ресторан “УРАНИЈА”

 

Скопје

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

Ресторан “ВЕЛИ ИВ”

 

Скопје

Испорака на опрема за греење

 

(Камин на пелети)

Ресторан “КАЈ ЖАБАР”

 

Скопје

Испорака на опрема за греење

 

(Дувалка камин на пелети)

 Vini OraРесторан “ВИНИ ОРА” ВиницаИспорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети 35kW)

DESTANЌебапчилница “ДЕСТАН”Испорака на опрема за греење
gostilnica-nadzakГостилица “НАЏАК”Испорака на опрема за греење

 

(Камин на пелети INTERIO 20kW)

 caffe melodyКафе “МЕЛОДИ”Испорака на опрема за греење
 NARGILEКафе “НАРГИЛЕ”Испорака на опрема за греење

 

(Камин на пелети INTERIO 20kW, радијатори)

 KAFE BELIERКафе “БЕЛИЕР”Испорака на опрема за греење

 

(Камин на пелети INTERIO 20kW)

 ANПивница “АН”Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети PELLING 25kW)

fast-food-7ca-tehno-autoСендвичарница “7-ца”Испорака на опрема за греење
“ОФИС и КО”

 

Скопје

Испорака на опрема за греење, ладење и климатизација
“АВТОНОВА” Авто салон Битола (3000 m2)Испорака на опрема за греење, ладење и климатизација, со автоматика
“ЕМША ШПЕД”

 

Транспорт и шпедиција

Испорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

ТОП ТРЕЈД“ТОП ТРЕЈД” Бензинска Пумпа – СкопјеИспорака на опрема за греење, ладење и климатизација
ФРИГОТЕРМ“ФРИГОТЕРМ ТРЕЈД”- СкопјеИспорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети)

Поликлиника “др. Органџиски” ШтипИспорака на опрема за греење

 

(Котел на пелети 100kW)

Конфекција “Вибоком” СкопјеИспорака на опрема за греење
“АД Мода” Св. НиколеИспорака на опрема за греење
Сервис за возила “Коп Компани”Испорака на опрема за греење
 kronospan2 Fabrika KRONOSPAN
 kalabalak Restoran KALABALAK
gradski-trgovski-centar“GRADSKI TRGOVSKI CENTAR”

 

Skopje (48000 m2)

Proektiranje, rekonstrukcija na mashinskite sali, isporaka na oprema, izvedba na centralen sistem za greenje, ladenje i klimatizacija so centralna avtomatika
kino-mileniumGradsko Kino “KINO MILENIUM”

 

Skopje

Izvedba i isporaka na oprema za greenje, ladenje i klimatizacija
“MAKEDONSKI TELEKOM” Nova upravna zgrada – Skopje

 

(12000 m2)

 Isporaka na oprema, proektiranje i izvedba na sistem za greenje, ladenje i klimatizacija
“JADRAN” Glaven administrativen objekt na Makedonski Telekom AD – SkopjeIsporaka na oprema, proektiranje i izvedba na sistem za greenje, ladenje i klimatizacija
“VLADA na REPUBLIKA MAKEDONIJA”Isporaka na ventilokonvektori.
“MINISTERSTVO ZA ZDRAVSTVO”REPUBLIKA MAKEDONIJAIsporaka na oprema za greenje, ladenje i klimatizacija
“SVETI LAZAR” Ginekoloshko akusherska bolnica

 

Skopje

Isporaka na oprema za greenje i klimatizacija
Poliklinika “NEUROMEDIKA”

 

Skopje

Isporaka na oprema za ladenje, so avtomatika
Gerontoloshki zavod “13 Noemvri” SkopjeIsporaka na oprema za greenje
“JU Dom za doenvhinja i mali deca” BitolaIsporaka na oprema za greenje
“JU za zgrizuvanje deca so vospitno socijalni problemi i narusheno povedenie” SkopjeIsporaka na oprema za greenje
Megjunaroden Slavjanski Institut “GAVRILO ROMANOVICH DERZAVIN”

 

Sveti Nikole (4500 m2)

Bitola

Isporaka na oprema , proektiranje i izvedba na sistem za greenje, ladenje i klimatizacija, so avtomatika.

 

Kotel na peleti

“UNIVERZITET ZA TURIZAM I MENADZMENT”

 

Skopje

Isporaka na oprema i izvedba na sistem za greenje

 

(Kotli na peleti)

Univerzitet “GOCE DELCHEV” SHtipIsporaka na oprema za greenje, ladenje i klimatizacija
“PROKREDIT BANKA” MakedonijaProdazba i montaza na klima uredi; kompleten servis i odrzuvanje na postoevhkite sistemi za ladenje i klimatizacija
“KOMERCIJALNA BANKA AD” – Skopje

 

Filijala Strumica

Isporaka na oprema za greenje, ladenje i klimatizacija
 Biznis centar “SINERDZI” Skopje (14500 m2) Isporaka na oprema , i izvedba na sistem za greenje, ladenje i klimatizacija, so avtomatika, kako i vodovod i elektrika
“DENI INTERNACIONAL” Transport i SHpedicija ,

 

Benziska stanica

Skopje

Isporaka na oprema i izvedba na sistem za greenje, ladenje i sanitarna topla voda
“DENI INTERNACIONAL”

 

Nova upravna zgrada

Skopje

Isporaka na oprema i izvedba na sistem za greenje, ladenje i klimatizacija
“FX3X”

 

DIGITAL MEDIA PARK

Filmski Studija so administrativen del – Skopje (5000 m2)

Isporaka na oprema, proektiranje i izvedba na sistem za greenje, ladenje i klimatizacija, so avtomatika
“AUTOMOBILE SK”

 

Avto Salon

Skopje

Isporaka na oprema za greenje, ladenje i klimatizacija
“MAN IMPORTER” MAKEDONIJA Skopje

 

(700 m2)

Isporaka na oprema i izvedba na sistem za greenje

 

(Kotel na peleti)

“LEKS ELEKTRIK” – Skopje (1500 m2)Isporaka na oprema, proektiranje i izvedba na sistem za greenje, ladenje i klimatizacija
“OLIMPIKO”

 

Centar za avtomobilski gumi – Skopje

(1500 m2)

Isporaka na oprema, proektiranje i izvedba na sistem za greenje, ladenje i ventilacija

 

(CHiler i kotel na peleti).

“CIVKON AGI”

 

Gradezna kompanija

Skopje

Isporaka na oprema i izvedba na sistem za greenje

 

(Kotel na peleti)

FRIGO SHOP“FRIGO SHOP”Isporaka na oprema za greenje.
“MAKPROGRES”

 

Vinica

Isporaka na oprema, proektiranje i izvedba na sistem za greenje, ladenje i klimatizacija
Pevhatnica “GRAFIKA PLUS”

 

Skopje

Isporaka na oprema i izvedba na sistem za greenje.

 

(Kotel na peleti)

Pevhatnica  “STEDA GRAFIKA” Skopje Proektiranje, isporaka i izvedba na sistem za greenje i solaren sistem za topla sanitarna voda
Pevhatnica “PROPOINT” SkopjeIsporaka na oprema za greenje
Pevhatnica “POPE KOMPANI” SkopjeProektiranje, isporaka i izvedba na sistem za greenje, ladenje i ventilacija
VINSENT GRAFIKAPevhatnica “VINSENT GRAFIKA” SkopjeIsporaka na oprema za greenje
Pevhatnica “ANS” BitolaIsporaka na oprema za greenje
“BIS OIL”

 

Skopje

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

“Opshtina VELES” ( uvhilishta )Isporaka na oprema i izvedba na sistem za greenje
“Opshtina S.NAGORICHANE”Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

“AUTOMAKEDONIJA” SkopjeIsporaka na oprema za greenje.

 

(Kotel na peleti)

Konfekcija “ALBATROS”

 

SHtip (4000 m2)

Isporaka na oprema za greenje, ladenje i klimatizacija
“MAKO MARKET” ( proizvoden pogon so administrativen del) – Skopje

 

(3000 m2)

Isporaka na oprema , proektiranje i izvedba na sistem za greenje, ladenje i klimatizacija
“ELISAVETA”

 

Dom za stari lica

Skopje

Isporaka na oprema i izvedba na sistem za greenje

 

(Kotel na peleti)

“GRIN PLANET” – Skopje

 

Odgleduvanje i prodazba na cveke i sadnici, isporaka na cvetni aranzmani,ureduvanje na dvorovi, delovni prostorii i domovi

Isporaka na oprema i izvedba na sistem za greenje

 

(Kamin na peleti)

NikoloviMlekara “NIKOLOVI” Sveti NikoleIsporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na nafta)

 VAN HOOLFabrika za avtobusi “VAN HOOL”Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na nafta)

Fabrika za zavhini “NINA MAK” Sveti NikoleIsporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti PELLING 50kW, radijatori)

Suvomesna industrija “MIS GLOBUS”Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti PELLING 50kW)

“DRAGO” Biznis centar

 

Kivhevo (800 m2)

Isporaka na oprema, proektiranje i izvedba na sistem za greenje, ladenje i klimatizacija, ventilacija i sanitarna topla voda
“DRAGO”

 

Pekara so proizvoden pogon i administrativen del

Kivhevo

Isporaka na oprema, proektiranje i izvedba na sistem za greenje, ventilacija i sanitarna topla voda
Avto Servis “JANAKI KOMERC” KavadarciIsporaka na oprema za greenje
CepenkovDom na kultura “MARKO CEPENKOV” PrilepIsporaka na oprema za greenje

 

(2 Kotli na peleti PELLING 100kW)

 Muzicko uciliste Ordan M.OMuzivhko uvhilishte “ORDAN MIHAJLOSKI OCKA” PrilepIsporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti PELLING 50kW, panelni radijatori PEKPAN)

Hotel “RADIKA”

 

Mavrovo

Isporaka na oprema i izvedba na sistem za greenje na hotelskiot kapacitet, kako i priprema na sanitarna topla voda

 

(Kotli na peleti)

Hotel “DONCHO” – Ohrid

 

(2500 m2)

Isporaka na oprema za greenje, ladenje i klimatizacija
Aurora“Aurora Resort i Spa” – BerovoIsporaka na oprema za greenje

 

(Kotli na peleti)

Hotel “CENTRAL” VinicaProektiranje, isporaka i izvedba na sistem za greenje, ladenje i ventilacija kako i solaren sistem za topla sanitarna voda
hotel MontanaHotel “MONTANA”Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti, fenkojleri)

“CETRANS “- Skopje

 

(hotel PORTA – Skopje ) (2000 m2)

Isporaka na oprema, proektiranje i izvedba na sistem za greenje, ventilacija i sanitarna topla voda
Hotel “HARMONIJA”

 

Kumanovo (1000 m2)

Isporaka na oprema za greenje, ladenje i klimatizacija
Hotel “PORTAL”

 

Skopje

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

“Osogovska kuka” KovhaniIsporaka na oprema za greenje
“Lovevhki Dom” BerovoIsporaka na oprema za greenje
hotel KontinentalHotel “KONTINENTAL” SkopjeIsporaka na oprema za greenje

 

(Gorilnici na nafta)

aleksandar-park-tehno-autoHotel “Aleksandar Park” VinicaIsporaka na oprema za greenje
Hotel “F”

 

Skopje

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

“EUROSET”

 

Hotel i Teniski igralishta Skopje

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

Hotel “PORTA”

 

Skopje

Nadgradba na postoen sistem za greenje, ventilacija i sanitarna topla voda
Hotel “SHAGAL”

 

Vinica

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

Hotel “SALIDA”

 

Prilep

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

Kristal PalasHotel “KRISTAL PALAS” PrilepIsporaka na oprema za greenje (Kotel na nafta, Kotel na peleti, fenkojleri)
Hotel “VERGINA”

 

Skopje

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

Hotel “CRESHOVO TOPCHE”

 

– Probishtip

Izvedba na sistem za ventilacija
Hotel “VILA GORA” – KrushevoIsporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

BEJ BUNARHotel “BEJ BUNAR”

 

Ohrid

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

Hotel “LEDER”

 

Kovhani

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

 Hostel ShantiHostel “SHANTI”Isporaka na oprema za greenje

 

(Kamin na peleti)

 hostel ElizabetHostel “ELIZABET”Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti 75kW)

“LAJF” Fitnes i SPA centar

 

Skopje

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

“ATLETA’ Fitnes i bodibilding klub

 

Skopje

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

Mlekara “ZDRAVJE”

 

s. Radovo

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

“DOM ZANA”

 

Dom za stari lica

Negotino

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

Slatkara “KUVERTIRA”

 

Skopje

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

“MAKEDONSKI OLIMPISKI KOMITET” SkopjeIsporaka i montaza na klimatizeri
“BEMOS V” – Skopje / KivhevoIsporaka na ventilokonvektori i vhiler
Restoran “PALAS”

 

Kumanovo

Isporaka na oprema i izvedba na kompleten sistem za greenje

 

(Kotel na peleti)

The Gallery Cafe“THE GALLERY CAFE”

 

Skopje

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kamin na peleti i radijatori)

restoran-bela-vista-kotel-thermofluxRestoran “Bela Vista”Isporaka na oprema za greenje

 

(Kamin na peleti i radijatori)

Restoran “AMOR”Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti PELLING 100kW i fenkojleri)

Restoran “Raguza 919”

 

Vila “Raguza 919”

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

dion-kotel-thermoflux Restoran “Dion” Isporaka na oprema za greenje(Kotel na peleti)
 Restora “Furna” Isporaka na oprema za greenje(Kotel na peleti)
 Restoran “Soul Kitchen” Isporaka na oprema za greenje(Kotel na peleti)
Restoran “URANIJA”

 

Skopje

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

Restoran “VELI IV”

 

Skopje

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kamin na peleti)

Restoran “KAJ ZABAR”

 

Skopje

Isporaka na oprema za greenje

 

(Duvalka kamin na peleti)

 Vini OraRestoran “VINI ORA” VinicaIsporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti 35kW)

DESTANKebapvhilnica “DESTAN”Isporaka na oprema za greenje
gostilnica-nadzakGostilica “NADZAK”Isporaka na oprema za greenje

 

(Kamin na peleti INTERIO 20kW)

 caffe melodyKafe “MELODI”Isporaka na oprema za greenje
 NARGILEKafe “NARGILE”Isporaka na oprema za greenje

 

(Kamin na peleti INTERIO 20kW, radijatori)

 KAFE BELIERKafe “BELIER”Isporaka na oprema za greenje

 

(Kamin na peleti INTERIO 20kW)

 ANPivnica “AN”Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti PELLING 25kW)

fast-food-7ca-tehno-autoSendvivharnica “7-ca”Isporaka na oprema za greenje
“OFIS i KO”

 

Skopje

Isporaka na oprema za greenje, ladenje i klimatizacija
“AVTONOVA” Avto salon Bitola (3000 m2)Isporaka na oprema za greenje, ladenje i klimatizacija, so avtomatika
“EMSHA SHPED”

 

Transport i shpedicija

Isporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

TOP TREJD“TOP TREJD” Benzinska Pumpa – SkopjeIsporaka na oprema za greenje, ladenje i klimatizacija
FRIGOTERM“FRIGOTERM TREJD”- SkopjeIsporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti)

Poliklinika “dr. Organdziski” SHtipIsporaka na oprema za greenje

 

(Kotel na peleti 100kW)

Konfekcija “Vibokom” SkopjeIsporaka na oprema za greenje
“AD Moda” Sv. NikoleIsporaka na oprema za greenje
Servis za vozila “Kop Kompani”Isporaka na oprema za greenje

We use cookies and analytics software to provide you with a better user experience. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. Learn more