THERMOFLUX Logo Vektorsko 3

EcoLogic kaldaja automatike me pelet

 

97-webelset-1458644009

97-webecologicpresjek-1458643670

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Është një nga kaldajat më moderne në Europë. Rregullohet me ekran me ngjyra me prekje, (touch technology), që është shumë e thjeshtë.

Vendi i zjarrit është projekturar me rrjetë lëvizëse me mekanizëm për vetë pastrim.

Dhoma e djegjes ka dizajn të vetëm te përbërë nga material I veçant i cili është rezistent i temperaturave shumë të larta.

Djegëja e peletit është e përsosur, kurse efikasiteti maksimal.

Kaldaja ka të ndërtuar sistem të vetëm për vetë-pastrim të dhomës  së djegëjes dhe këmbyesit, me çfarë ofron komoditet të madh dhe ndezje perfekte.

Hiri ndahet në dy kontejnerë të veçantë, me çfarë mundëson puna të gjatë të kaldajës pa pastrim. Pastrimin e parë është pasi kanë djegur 1000 – 1500 kg pelet.

Në panairin më të madh botëror në fushën e ngrohjes dhe klimatizmit ISH – Frankfurt, Kaldaja THERMOFLUX ECOLOGIC e fitoi vendin e parë për dizajn dhe inovacion.

Katalog kaldaja dhe kamina me pelet Thermoflux-alb

Çertifikat ISO 9001 THERMOFLUX

Link