Tehno Auto 12 rati bez kamata

ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ НА КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ THERMOFLUX НА 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА

ЕКСКЛУЗИВНО!  ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ И ПОПУСТИ 

TEHNO AUTO и THERMOFLUX – СЕКОГАШ НА ВАША СТРАНА. 👍
ОБЕЗБЕДЕТЕ СИ ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ, ОTСЕГА И СО МОЖНОСТ ЗА ОТПЛАТА И ДО 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА.✨
ЗА ДА ИМ ИЗЛЕЗЕМЕ ВО ПРЕСРЕТ НА ВАШИТЕ БАРАЊА ЈА КРЕИРАВМЕ ОВАА МОЖНОСТ ЗА РАСТЕРЕТУВАЊЕ НА ИНВЕСТИЦИЈАТА ЗА ГРЕЕЊЕ.

TEHNO AUTO, повеќе од 27 Години е генерален увозник на голем број реномирани брендови.

Ви нудиме комплетна високо квалитетна опрема за греење, како и бесплатна врвна инжинерска услуга за изработка на детален проект и конкретна понуда за греење на Вашиот дом или деловен објект.

TEHNO AUTO Секогаш се грижи за своите купувачи, располагаме со наш сопствен професионален сервис за Котлите и Камините на пелети.

Нашите сервисери се детално обучени и поседуваат сертификат од фабриката THERMOFLUX.

За повеќе информации Ви стоиме на располагање на нашите контакт телефони:
моб. 071 257 086 // 071 322 506 // 070 366 940
Канцеларија: мобилен тел. 070 228 600 ;
фиксен тел. 02 2463 333

А воедно Ве покануваме да не посетите во нашите канцеларии и изложбен салон во населба Аеродром – ТЦ “Три Бисери”.
Ви благодариме на довербата.
Со почит,
ТЕХНО АУТО – Греење и климатизација

Vonsezonsi ceni na 12 rati bez kamata