Високо ефикасна Јапонска технологија на топлински пумпи

Прочитај повеќе

Baxi

Најиновативно решение за намалување на потрошувачката на електричка енергија во домот.
Прочитај повеќе

КОТЛИ PELLING

ЕКОЛОШКИ И ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ КОТЛИ НА ПЕЛЕТИ
Прочитај повеќе

Германска технологија за подно греење

Прочитај повеќе

ФЕНКОЈЛЕРИ

RHOSS - ја создава вашата удобност
Прочитај повеќе

RHOSS - Ја создава вашата удобност.

Врвна технологија за греење и ладење, за комерцијални и индустриски објекти
Прочитај повеќе

Што ние нудиме

Повеќе

Featured projects

НАШИ ПАРТНЕРИ

Дел од нашата мрежа на партнери со кои соработуваме:
termoflux
baxi
rhoss
pekpan
sisarka
ecoflam

Нашиот тим

Климатизација и вентилација

Нашиот тим е составен од посветени и професионални инженери и пректни менаџери кои се спремни во секое време да помогнат

Греење

Опрема за греење со врвен квалитет, инженеринг услуги и комплетен сервисгреење.Камини и котли на пелети.

Климатизација

Уреди за климатизација на комерцијални и индустриски простори одвлажнувачи на базени во затворени простори.

Сервисирање

Овластени сервисери за котли и камини на пелети THERMOFLUX

Добивајте новости

Регистрирајте се за да бидете информирани за сите наши новости

Најнови вести

We use cookies and analytics software to provide you with a better user experience. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. Learn more