ПОБРЗАЈТЕ! КОНЕЧНО СУБВЕНЦИИ ОД 500 eur. ЗА НАБАВКА НА КОТЛИ И КАМИНИ (ПЕЧКИ) НА ПЕЛЕТИ ЗА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

subvencii

ПОБРЗАЈТЕ! КОНЕЧНО СУБВЕНЦИИ ОД 500 eur. ЗА НАБАВКА НА КОТЛИ И КАМИНИ (ПЕЧКИ) НА ПЕЛЕТИ ЗА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА 
Искористете ја оваа единствена можност да си набавите THERMOFLUX Котел или Камин на пелети - дефинитивно најквалитетни, најекономични и најпопуларни котли и камини (печки) на пелети на пазаров; со најдобра техничка поддршка
ИНВЕСТИРАЈТЕ ВО МАКСИМАЛНО КВАЛИТЕТНО И ЕКОНОМИЧНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ КОЕ НИКОГАШ НЕМА ДА ВЕ ИЗНЕВЕРИ.
ЕДИНСТВЕНИ КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ НА ПАЗАРОВ СЕРТИФИЦИРАНИ СО:
TUV THURINGEN СЕРТИФИКАТ ЗА КВАЛИТЕТ НА ТЕХНИЧКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО ВИЕНА АВСТРИЈА (TECHNISCHE UNIVERSITÄT WIEN), КАКО И НА ИТАЛИЈАНСКИОТ ИНСТИТУТ GIORDANO 

Имаме бесплатна достава низ цела Македонија.

Гратис услуга од наша страна е и пуштањето на THERMOFLUX Котлите и Камините во работа како и Ваша детална обука за нивната работа и за работата на нивната автоматика.

Високата сертифицирана ефикасност на THERMOFLUX котлите и камините (печките) на пелети од 94% и нивната смарт автоматика ви овозможуваат максимална економичност и заштеда.

ОБЕЗБЕДЕТЕ СИ ВО ОВАА ГРЕЈНА СЕЗОНА ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ КОЕ ШТО ЌЕ ВЕ СЛУЖИ СО ГЕНЕРАЦИ 

ВО МОМЕНТОВ ИМАМЕ И ПОПУСТИ НА ЦЕЛИОТ НАШ ПРОДАЖЕН ПРОГРАМ ЗА ГРЕЕЊЕ: РАДИЈАТОРИ, ВЕНТИЛИ, ЦЕВНА ИНСТАЛАЦИЈА, АЛУМПЛАСТ ЦЕВКА И БАКАРНА ЦЕВКА, ПУМПИ, ФИТИНГ И СЛ.

TEHNO AUTO Секогаш се грижи за своите купувачи, освен продажба Ви нудиме и комплетна бесплатна инженерска услуга за изработека на детален проект и понуда за греењето на Вашата куќа или деловен објект.

TEHNO AUTO располага со сопствен професионален сервис за Котлите и Камините на пелети.
Нашите сервисери се детално обучени и поседуваат сертификат од фабриката THERMOFLUX.

За повеќе информации Ви стоиме на располагање на нашите контакт телефони:
моб. 071 257 086

Канцеларија: мобилен тел. 070 228 600 ;
фиксен тел. 02 2463 333

Или посетете го нашиот website:
http://tehnoauto.com.mk/

Воедно Ве покануваме да не посетите во нашите канцеларии и изложбен салон во населба Аеродром - ТЦ “Три Бисери”.

Ви благодариме на довербата.

Со почит,
ТЕХНО АУТО – Греење и климатизација

Повеќе информации за субвенциите објавени на официјалниот сајт на Министерството за Економија можете да погледнете на следниве линкови:

http://www.economy.gov.mk/docs/oglasi

http://www.economy.gov.mk/doc/2495

http://www.economy.gov.mk/Upload/Documents/ЈАВЕН%20ОГЛАС.pdf

We use cookies and analytics software to provide you with a better user experience. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. Learn more