THERMOFLUX Logo Vektorsko 3

Kamin Miniterm

  • Rezervuar i integruar me kapacitet prej 15kg peletash
  • Operacion i qetë
  • Mbajtje e thjeshtë
  • 5 vite garanci
  • Ngrohje e pastër dhe ekologjik, emision minimal i gazrave dalëse
  • Gjendet në BAFA (Gjermani) dhe EKOsklad (Sloveni) listat për subvencione shtetërore
  • MINITHERM-ambient

Miniterm është kamin i ambientit me pelet që ka ventilator i ndërtuar i cili e fryn ajrin e ngrohtë në hapësirën që e ngroh. Ka kapacitet për të ngroh banesë prej 60-80 m².

Kamini ka automatika e ndërtuar komplet dhe termostat për rregulim i temperaturës dhe kohën e ngrohjes sipas dëshirës suaj. Për shkak të dimensionet të vogla është zgjedhe më e mirë për banesa.

Flaka që shihet nëpër qelqit krijon atmosferë të këndshëm dhe të ngrohtë.

Kaminat janë me cilësi të shkallës së parë, janë çertifikuar me çertifikatin për cilësi TÜV THÜRINGEN, të Universitetit Teknik të Vjenës, Austri, çertifikata ISO 9001:2008 dhe CE.