Logo_Eden

eden_baby-wind-fan-coil-units

 

 

 

BabyWind

 

Fenkojler për instalim 2 tubor. Fenkojler centrifug në dispozicion në 3 versione dhe 5 madhësi. Struktura i referohet serisë Wind (fletë metalike e brendshme e galvanizuar, struktura e jashtme nga metali i galvanizuar i praruar me polivinil hlorid) por përparësia e tij është lartësia minimale – 330mm për modelin e ndërtuar dhe 350mm për modelin me maskë. Seria BabyWind ka dizajn modern dhe është kushtuar për hapësira të optimizuara.

Zgjidhje e vogël-e madhe

Fenkojleret centrifugal janë me dizajn modern dhe të thjeshtë. Janë kompaktë dhe shumë të ulët (vetëm 415mm). Të disponueshme në 5 madhësi të ndryshme dhe 6 versione për montim. Mund të janë:

  • Dyshemeje
  • Horizontal
  • Tavani

Struktura

Shasi nga fletë metalike e galvanizuar dhe e izoluar (8/10mm i thatë). Enë kondensimi nga fletë metalike e izoluar me lidhëse për drenazhë. Lidhëse në panelet anësore për montim më lehtë i shtesave. Hapje në anën e prapë për montim në murë.

Filtra

Kornizë metalike me huall nga material poli propilen. Hiqet dhe pastrohet lehtë. Filtrat standarde janë me standard EU1, por janë disponueshme dhe të tjera.

Maskë

Fletë metalike e plastifikuar për mbrojtje nga korrozioni, ndryshku, kimiket. Drejtues së ajrit nga ABS ose najloni. Ngjyra e maskës: e bardhë. Ngjyra të tjera të disponueshme.

Këmbyes nxehtësie

Këmbyes nxehtësie nga lamele alumini të ekspanduar mekanikisht mbi tuba bakri duke formuar bllok. Kornizë nga fletë metalike e galvanizuar ¾ lidhëse e valvulit. Lidhëse standarde të ujit nga anën e majtas/djathtas.

 

Çertifikatë

Çertifikatë

Link