Logo_Eden

DP_WIND_0408_EDE_GB_Page_2_Image_0003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wind

Fenkojler centrifugal për sistem 2 dhe 4 tubor. Struktura kryesore është fletë metalike e galvanizuar dhe e izoluar kurse maska është galvanizuar me shtresë PVC. Kjo mbrojtje është shumë e rëndësishme për të mbrojtur produktin gjatë transportin dhe montimin. Konstruksioni i pajisjes e parandalon korrozionin.

Modelet me maskë janë pajisur me ABS drejtues dhe panele anësore për kontrollim i qasjes. Ka shumë shtesa për të gjitha llojet e montimit: ndryshues ujor dhe direkt me kapacitete të ndryshme, valvul për rregullim, valvul për balancim dhe mbyllje.

Elegant dhe funksional:

Fenkojler centrifugë WIND

Fenkojleret centrifugë janë me dizajn modern dhe të thjeshtë. Janë disponueshme 120 modele me madhësi dhe instalime të ndryshme. Mund të janë:

  • Vertikal (me maskë për montim në dysheme dhe mure) ose të ndërtuara
  • Horizontal (me maskë për montim në tavan) ose të ndërtuara

Montim në kuti mbrojtëse me drejtues së ajrit.

Panele dekorative me ngjyrë druri ose metali.

Struktura

Shasi nga fletë metalike e galvanizuar dhe e izoluar (8/10mm i thatë). Enë kondensimi nga fletë metalike e izoluar me lidhëse për drenazhe. Lidhëse në panelet anësore për montim më lehtë i shtesave. Hapje në anën e prapë për montim në murë.

Maskë

Fletë metalike e plastifikuar për mbrojtje nga korrozioni, ndryshku, kimikate. Drejtues së ajrit nga ABS ose najloni. Ngjyra e maskës: e bardhë. Ngjyra të tjera të disponueshme.

Këmbyes nxehtësie

Këmbyes nxehtësie nga lamele alumini të ekspanduar mekanikisht mbi tuba bakri duke formuar bllok. Kornizë nga fletë metalike e galvanizuar ¾ lidhëse e valvulit. Lidhëse standarde të ujit nga anën e majtas/djathtas.

Filtra

Kornizë metalike me huall nga material poli propilen. Hiqet dhe pastrohet lehtë. Filtrat standarde janë me standard EU1, por janë disponueshme dhe të tjera.

Njësi kontrollimi

Për modelet me maskë (vertikal)

  • Standard: Summer/Off/Winter
  • Shtues:

– Termostat mekanik (shtohet në ndërprerësit standard)

– Termostat për temperaturë minimal

– Termostat elektronik i dhomës komplet me sensor për temperaturë, ndërprerës për regjim veror/i mbyllur/dimëror, 3-shpejtësi.

Panele dekorative

Për modelet vertikale ose horizontale panelet dekorative me ngjyrë druri ose fletë metalike e galvanizuar me PVC film mbrojtës. Panelet janë komplet me hapje ajrore, filtër dhe grilë.

Shtesa: ngrohës elektrik, valvule 3 ose 4 kraharorë, On-off valvul për balancim, ndryshues ndihmës, enë kondensimi, panele dekorative, pompa kondensimi etj.

Katalog centrifugal fenkojlerë Eden Wind – en

Katalog fenkojlerë centrifugal Eden Wind – en

Çertifikatë
Çertifikatë
Link