THERMOFLUX Logo Vektorsko 3
13077088_1114850361900156_136717300961699785_n

Kaldaja kompakte me madhësi të vogël, të izoluar shumë mirë, e përshtatshme për të vendosur në çdo hapësirë. Koeficient të madh të shfrytëzimit 94% Kaldaja është komplet me: pompë qarkulimi, enë ekspansioni dhe valvul sigurimi.

THERMOFLUX INTERIO 22kW është kaldajë moderne, automatike, e përpunuar me teknologji të përparuar për të ngrohur shtëpi, zyra dhe objekte industriale me pellet.

Kaldaja  është  me  dizajn  të  përsosur  dhe  bashkëkohor, e përpunuar me teknologjinë më të fundit.

Funksionaliteti  dhe  efikasiteti i   tyre  është  i   vërtetuar me çertifikatën ISO 9001 t ë lëshuar nga TÜV – Thüringen Vjenë si dhe çertifikatën CE. Kaldajat kanë rregullim plotësisht automatik, efikasitet të lartë prej 92%, që mundëson kursim maksimal të peletit.

Kaldaja mund të lidhet me termostat të dhomës, nëpër të cilin mund të kontrolloj temperaturën ambientale si dhe ndezjen e shuarjen e kaldajës.

Kaldajat INTERIO  oxhakun e  kanë të ndërtuar me sondë termostatike, e cila nuk lejon humbjen  e nxehtësisë nëpermjet oxhakut.

Ofrojnë komoditet të ngrohjes në mënyrë plotësisht automatike, me mundësi për rregulim të qartë të ndezjes dhe shuajes me termostat ditor dhe javor, si dhe mundësi për lidhje me termostat i dhomës.

Kotel INTERIO 22kW gledano lozishteto na presek, vratata e oblozena so specijalen izoliracki materijal vermikulit koj ne dozvoluva da ima zaguba na toplina Kotel INTERIO 22kw Presek na kotelot

Katalog kaldaja dhe kamina me pelet Thermoflux-alb