ЕСЕНСКИ ЦЕНИ НА ПЕЛЕТИТЕ ОД НАШИОТ ПРОДАЖЕН ПРОГРАМ!:

 • ŠIŠARKA EN А1 плус 215 ден за 1 вреќа од 15кг; буков пелет
 • ŠIŠARKA EN А2 плус 200 ден за 1 вреќа од 15кг; буков пелет
 • SPARROW EN А2 плус 190 ден. за 1 вреќа od 15kg; буков пелет

ДОПОЛНИТЕЛНО! МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА.

 • ПРОВЕРЕТЕ ЗОШТО СМЕ БРОЈ 1 НА ПАЗАРОТ ЗА ПЕЛЕТИ И КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ!
 • ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ, УБЕДЛИВО НАЈКВАЛИТЕТЕН ПЕЛЕТ НА ПАЗАРОТ, ИСКЛУЧИТЕЛНО КАЛОРИЧЕН, ПРОИЗВЕДЕН ОД ЧИСТО ДРВО СО ИЗЛУПЕНА КОРА!
 • ЗА НАШИТЕ КУПУВАЧИ НА КОТЛИ И ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ ГАРАНТИРАМЕ НАЈПОВОЛНА ЦЕНА НА ПЕЛЕТИТЕ И ЗА НАРЕДНИТЕ ГОДИНИ.
 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ЗА НАЈДОБРА ПОНУДА!
 • Со нашата богата понуда на пелети од висока А Класа, почувствувајте ја вистинската моќност на дрвото.
 • Пелетите се еколошки материјал, а во споредба со сите други горива се далеку покалорични и поисплатливи. Поради нивната голема топлинска моќност, како и поради потполно автоматското ракување со котлите и печките на пелети, греењето на пелети пружа огромен комодитет и комфор.
 • Пелетите кои ги продава ТЕХНО АУТО се со ВРВЕН КВАЛИТЕТ, ВИСОКА ТОПЛИНСКА МОЌНОСТ (КАЛОРИЧНОСТ) и МНОГУ НИЗОК СТЕПЕН НА ВЛАГА. ИЗРАБОТЕНИ ОД 100% ПРИРОДНО ДРВО БУКА КОЕ НЕ Е ХЕМИСКИ ТРЕТИРАНО.
 • СО ЧИСТИОТ 100% БУКОВ ПЕЛЕТ ОД ХРВАТСКАТА ФАБРИКА SISARKA ГРЕЕЊЕТО НА ПЕЛЕТИ ДОБИВА СОСЕМА НОВА ДИМЕНЗИЈА
 • Хрватската фабрика SISARKA прати строги Европски норми. Единствена фабрика за пелети којашто пред производство на пелетите дрвото целосно го измива за да се отстранат прашината и песокот кои што се таложат при природниот процес на растење на дрвото.Пелетите SISARKA EN PLUS A1 КЛАСА се произведуваат од дрво на кое што целосно му се отстранува кората, само од дрвена срцевина; дополнително дрвото го третираат низ машина со мултициклон за да се отстрани секоја и најмала нечистотија.Фабриката SISARKA располага со врвна машинерија при производството на пелетите; една од главните карактеристики е високиот степен на компресија (набивање) на дрвената маса при што се добива високо калоричен пелет со голема горивна моќност.
 • Сертификати за пелет SISARKA:
 •  Peleti_Sisarka_Greenje_na_peleti_TEHNO_AUTO
 • Analisi_Catas Sisarka pelet
 • Sisarka pelet-Certificazione_en_plus

sertifikat SPARROW