Адреса

Комплекс “Три Бисери” во Населба Аеродром:

“Булевар Јане Сандански”  9 A,  ДТЦ “13-ти Ноември” лок. 16

Населба Аеродром

Скопје,

Македонија

Работно Време

Од Понеделник до Петок: 8:00 h – 16:00 h

Сабота: 08:00 h – 13:30 h

Tел / Факс:
++ 389 2 2463 333

++ 389 70 228 600 канцеларија мобилен

contact@tehnoauto.com.mk

ognenka@tehnoauto.com.mk

Греење, Греење на пелети

Огненка Георгиевска   ++389 71 257 086

Климатизација и греење

Ангел Митевски   ++389 70 366 940

Техничка поддршка

Сашо Ангелески   ++389 70 366 930

Ивица Мирчевски   ++389 72 247 023

mrki@tehnoauto.com.mk