ГРЕЕЊЕ – ОПРЕМА ЗА ГРЕЕЊЕ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ, ИНЖЕНЕРИНГ УСЛУГИ И КОМПЛЕТЕН СЕРВИСГРЕЕЊЕ-

СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ НА ЦЕНИ НА ОПРЕМА ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ ГРЕЕЊЕ-

TEHNO AUTO повеќе од 27 години неуморно работи во областа на греење и климатизација, имајќи богата референца и илјадници задоволни купувачи.

TEHNO AUTO Ви нуди комплетна опрема за греење на Вашиот дом или деловен објект. Генерални увозници сме за многу водечки брендови од областа на греење и климатизација.

Сите производи од нашиот продажен програм се со врвен квалитет и поседуваат сертификати од реномирани Европски и Светски Институти за потврда на квалитетот и перформансите. Целокупната наша продажна палета ќе ги задоволат и најпрефинетите вкусови, а воедно нудиме одлични цени на целиот наш асортиман.

За изведба / продажба на комплетна инсталација за греење одобруваме специјален попуст на целокупната понуда.

Освен продажба на опрема за греење и климатизација нудиме и висококвалитетна инжињерска услуга и применето знаење на целиот наш тим, кој е секогаш расположен да одговори на сите Ваши барање и да Ви даде најдобра можна услуга и решение за потребите на греење на Вашиот објект.

Исто така нудиме и висококвалитетни пелети од реномирани брендови, а за купувачите на нашите котли и камини одобруваме специјални цени во текот на целата година.

Наш приоритет и мото е : ЦЕЛОСНО ЗАДОВОЛСТВО НА НАШИТЕ КУПУВАЧИ СЕКОГАШ.

TEHNO AUTO овозможува СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ НА КОМПЛЕТНА ИНСТАЛАЦИЈА ЗА ГРЕЕЊЕ – ОПРЕМА ЗА ГРЕЕЊЕ на Вашиот објект која може да вклучува:

THERMOFLUX КОТЕЛ ИЛИ ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ И ПЕРФОРМАНСИ, ИНОВАТИВНА КОНСТРУКЦИЈА, НАПРЕДЕН АВТОМАТСКИ СИСТЕМ

РАДИЈАТОРИ – УБЕДЛИВО НАЈКВАЛИТЕТНИ РАДИЈАТОРИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР. PEKPAN ПАНЕЛНИТЕ РАДИЈАТОРИ, ВРВЕН КВАЛИТЕТ И ЕСТЕТИКА, СОЗДАДЕНИ ДА ВЕ СЛУЖАТ СО ГЕНЕРАЦИИ

ЦЕВНА ИНСТАЛАЦИЈА ЗА ТОПЛОВОДНО ГРЕЕЊЕ. АЛУПЛАСТ ЦЕВКИ ИЛИ БАКАРНИ ЦЕВКИ. КОМПЛЕТЕН ФИТИНГ И ВЕНТИЛИ. ТЕРМОСТАТСКИ ВЕНТИЛИ.

ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ БОЈЛЕРИ ЗА САНИТАРНА ТОПЛА ВОДА, СО ПРИКЛУЧОК ЗА ПАРНО ИНСТАЛАЦИЈА И / ИЛИ ПРИКЛУЧОК ЗА ИНСТАЛАЦИЈА СО СОЛАР

Нудиме широка палета на врвна опрема за греење, како и опрема за климатизација. Изборот е Ваш, а ние можеме да Ви помогнеме со нашата стручност да го одберете она што би било најдобро и најприкладно за опремување на Вашиот објект.

Воедно, што е многу важно, би сакале да напоменеме дека нудиме и комплетен сервис и резервни делови за сите производи од нашиот продажен програм, како и висококвалитетни пелети со привилигирана цена во текот на целата година за купувачите на наши котли и камини.

 ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ВЕ ПОКАНУВАМЕ ДА НЕ ПОСЕТИТЕ ВО КАНЦЕЛАРИИТЕ И ИЗЛОЖБЕНИОТ САЛОН НА ТЕХНО АУТО ВО СКОПЈЕ.

We use cookies and analytics software to provide you with a better user experience. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. Learn more