Топлозрачна дувалка на пелети

Елегантен излед на дувалка во вашиот дом

airelegance air/elegance air 01

За сите љубители на минималистичкот дизајн, дувалката на пелети Elegance Air е совршено решение. Нејзината елеганција зрачи со везвременска естетика, која совршено се вклопува во секој модерно дизајниран дома.

airelegance air/elegance air 02

Правите линии на дизајнот, уникатната алуминиумска решетка и стаклената врата, преку кои можете да уживате во искуството на пламенот во секое време, создават пријатен амбиент и атмосфера во секој дом.

airelegance air/elegance air 03

Заедно со елегантниот дизај, доаѓа и врвна фунционалност. Благодарение на големoто ложиште, дувалката на пелети Elegance Air потребно е да се чисти на секои 20 дена, што е големо олеснување во неговото одржување.

airelegance air/elegance air 04

https://www.thermoflux.ba/kamini/toplozracni/elegance-air/

airelegance air/elegance air 05

We use cookies and analytics software to provide you with a better user experience. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. Learn more