Топлозрачна дувалка на пелети

Безвременска елеганција за создавање пријатен амбиент

adele/adele 01

Овој модерно дизајниран камин со врвен квалитет, изработен од висококвалитетни материјали, совршено ќе се вклопи во секој ентериер и ќе стане ваш сојузник во создавањето на идеален амбиент.Покрај пријатната атмосфера, ќе ви донесе сосема ново искуство за греење на вашиот дом

adele/adele 02

Големите стаклени врати и шамотното ложиште гарантираат дека интензивниот и пријатен пламен ќе стане незаменлив дел од вашето секојдневие.Напредната технологија со екрај на допи и можноста за далечинско програмиње допринесува за многу поедноставно користење на самата дувалка.

adele/adele 03

https://www.thermoflux.ba/kamini/toplozracni/adele/

adele/adele 04

We use cookies and analytics software to provide you with a better user experience. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. Learn more