Топлозрачна дувалка на пелети

МЕШАВИНА ОД ИНОВАТИВЕН ДИЗАЈН И ВРВНА ТЕХНОЛОГИЈА

Наградуваната дувалката на пелети - Agnes, е резултат на комбинација од иновативен дизајн на светскиот познат италијански дизајнер Cesarea Montijam, врвната технологија од Firevision Austrija и висококвалитетните производи од ThermoFlux

agnes/agnes 02

Во исто време Agnes дувалката на пелети претставува премиум дувалка, која што ќе го загрее секој дом и парче мебел, но и ќе го разубави секој ентериер. За ова ќе се погрижат препознатливата врата од леано железо и големото стакло, што ќе донесе филмска сцена од пламен од дувалката во вашиот животен простор.

Во самата дувалка користени се висококвалитетни материјали, комбинирани со уметничко дело со масивен изглед. Модерниот дизајн е придружен со најсовремена технологија, како  што се Wi-Fi модили, екран на допир, и автоматско палење пелети.

agnes/agnes 03

На Agnes дувалката е доделена награда "Design Plus", за најдобар дизајн и иновација во Франкфурт во 2019 година. 

https://www.thermoflux.ba/kamini/toplozracni/agnes/

agnes/agnes 04

We use cookies and analytics software to provide you with a better user experience. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. Learn more