Фирмата ТЕХНО АУТО е формирана во Ноември 1990 година во Скопје. Повеќе од 27 години неуморно работи во областа на греење и климатизација, имајќи богата референца и илјадници задоволни купувачи.

Основна дејност на фирмата е продажба, проектирање и изведување на сите видови системи од областа на климатизација, греење, ладење и вентилација.

ТЕХНО АУТО чекори со времето, ги прати светските трендови и иновации во полето на термотехничките инсталации како и обновливите извори на енергија и секогаш се труди на своите купувачи да им понуди најдобри производи од европски и светски реномирани производители.
Наш приоритет и мото е : ЦЕЛОСНО ЗАДОВОЛСТВО НА НАШИТЕ КУПУВАЧИ, СЕКОГАШ.
Во септември 2016 ТЕХНО АУТО доби сертификат iso-9001-2008 за управување со квалитет кој гарантира подобар квалитет на услугите што ги нуди кон своите клиенти.

Тимот на ТЕХНО АУТО е постојано спремен да Ви излезе во пресрет, да ги сослуша Вашите потреби од областа на греење, климатизација и вентилација и да Ви понуди најдобро можно решение.
Целата палета на производи со кои располага ТЕХНО АУТО поседуваат сертификати за квалитет од најпрестижните европски и светски институти за испитување и потврдување на квалитетот и исправноста на производите.

Сите производи од нашиот продажен програм се со врвен квалитет и поседуваат сертификати од реномирани  Европски и Светски Институти за потврда на квалитетот и перформансите. Целокупната наша продажна палета ќе ги задоволат и најпрефинетите вкусови.

Ви нудиме се од опрема за греење на Вашиот дом или деловен објект. Генерални увозници сме за многу водечки брендови од областа на греење и климатизација. 

Брендови и производи од широката палета на ТЕХНО АУТО се:
 

termofluxTHERMOFLUX - Kотли и камини на пелети и дрва
pekpanPEKPAN - Панелни радијатори
sisarkaSISARKA - Пелети
rhossRHOSS - Tоплински пумпи и фенкојлери
baxiBAXI - Tоплински пумпи
vivaxVIVAX - Топлински пумпи и мултисплит системи
panasonicPANASONIC - Топлински пумпи, VRF и мултисплит системи
kostopolusRADIALAND - Челични котли на гас/нафта
ecoflamECOFLAM - Горилници на гас/нафта
fonditalFONDITAL- Aлуминиумски радијатори
sunsystemSUNSYSTEM - Бојлери и бафери
tesyTESY - Бојлери и бафери
ferroFERRO - Циркулациони пумпи
comisaCOMISA - Радијаторски вентили, Алупласт и споен материјал
oventropOVENTROP - Радијаторски вентил, и опрема за подно греење


Компанијата располага со сопствен деловен простор, продавница, изложбен салон, магацин и поголем број на товарни возила (2 камиони, 3 комбиња, 2 пикапи) за транспорт на производите до своите купувачи.
За изведба / продажба на комплетна инсталација за греење одобруваме специјален попуст на целокупната понуда.
Освен продажба на опрема за греење и климатизација нудиме и висококвалитетна инжињерска услуга и применето знаење на целиот наш тим, кој е секогаш расположен да одговори на сите Ваши барање и да Ви даде најдобра можна услуга и решение за потребите на греење на Вашиот објект.
Од првичниот контакт па до целосна реализација ги следиме Вашите потреби со посебно внимание. Нашиот тим е секогаш целосно достапен и посветен да Ви понуди најдобра услуга.
Воедно, што е многу важно, би сакале да напоменеме дека нудиме и комплетен стручен сервис и резервни делови за сите производи од нашиот продажен програм.
TEHNO AUTO во соработка со Банките нуди многу поволни опции за финансиско олеснување.
ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ВЕ ПОКАНУВАМЕ ДА НЕ ПОСЕТИТЕ ВО КАНЦЕЛАРИИТЕ И ИЗЛОЖБЕНИОТ САЛОН НА ТЕХНО АУТО ВО СКОПЈЕ.

We use cookies and analytics software to provide you with a better user experience. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. Learn more